Daily Cotcodac

Dragi tovarăşi şi prieteni, stimaţi cititori ai revistei nostre,

Tovarăşul Julius Constantinescu, mult iubitul şi preţuitul nostru conducător, a luat act cu îngrijorare părintească de problemele cu care cititorii revistei Daily Cotcodac s-au confruntat în ultima perioadă, probleme care, desigur, i-au fost ascunse până acum de către colaboratorii săi apropiaţi. Tovarăşul nu a ştiut absolut nimic, a fost dezinformat cu bună ştiinţă! Elemente din conducerea DC i-au raportat date umflate de trafic şi l-au asigurat în mod constant că poporul e mulţumit, subminând astfel eforturile depuse de Tovarăşul pentru propăşirea revistei noastre, Daily Cotcodac.

Prin urmare, printr-o manevră abilă, care reflectă într-un mod strălucit geniul său stratetig şi tactic, Tovarăşul Julius Constantinescu invită conducerea Sindicatului Comentatorilor de pe Daily Cotcodac la un dialog sincer, deschis, fructuos, care să conducă la soluţionarea tuturor problemelor. De asemenea, sunt invitaţi să participe cititori, oameni ai muncii, toate forţele responsabile.

În încheiere, dăm citire scrisorii deschise adresate de către sindicat, menţionând că Tovarăşul Julius Constantinescu se va apleca asupra tuturor aspectelor ridicate cu cea mai mare atenţie, le va analiza, le va găsi o rezolvare, le va da de cap!

Stimate Tovarase Constantinescu,

In virtutea democratiei (chiar daca nu credeti in ea), am placerea sa va anunt ca eu, domnul 4mall, in calitate de presedinte interimar autoproclamat al Sindicatului Comentatorilor de pe Daily Cotcodac, ma aflu in posesia listei de revendicari despre care s-a tot vorbit zilele acestea.

Nu puteti nega, tovarase, faptul ca ati fost de acord cu organizarea acestui Sindicat. De asemenea, nu puteti tagadui ca erati la curent cu faptul ca cititorii dvs. sunt nemultumiti, si nici ca ati auzit de existenta listei de revendicari!
Prin urmare, va propun sa trecem direct la subiect.

NOI, SINDICATUL LIBER AL COMENTATORILOR DE PE DAILY COTCODAC, IN BAZA DECLARATIEI UNIVERSALE A DREPTURILOR CITITORILOR, AM FORMULAT PREZENTA LISTA DE REVENDICARI, DE UNDE REZULTA CA VREM:

1. Sa nu mai vorbim singuri. (Cat de greu va e, tovarase, sa raspundeti la niste comentarii sincere, scrise in special la articolele dvs??)
2. Depasirea cincinalului in 4 ani si jumatate (Adica scrieti mai mult!)
3. Sa se faca mai multa curte puicutelor! (Tovarase, asta sincer, mi se pare mai mult decat rezonabil, mai ales in contextul in care ne-ati vorbit de atatea ori despre gagica dvs si despre ce sanse mari aveti sa dormiti pe pres. Practic, asta trebuia sa fie revendicarea dvs, nu a noastra, dar fie!)
4. Buton de edit. (E si normal, sunt o groaza de oameni care in timpul orelor de munca muncesc, dar citesc si DC. Si pentru cei care se intimideaza cand intra seful in camera si gresesc scrierile, e foarte util butonul)
5. O schimbare cromatica. (Chiar nu va dati seama ca rozul e o culoare cam nepotrivita pentru un dictator? Eu v-as sugera ceva care sa inspire masculinitate, o culoare de oameni puternici, cum ar fi fuchsia…)
6. Transparenta (ca sa nu ne mai ascundem in spatele vreunui nick, vrem sa ni se vada avatarele, sa stie lumea cine cu care vorbeste! In plus, se pot identifica mai repede puicutele corespunzatoare…)

LATER EDIT: Tovarăşul va răspunde în cursul acestei zile, ţinând cont şi de sugestiile venite de la oameni ai muncii care nu fac parte din sindicat. Până atunci, Tovarăşul aşteaptă un semn de bună credinţă din partea Sindicatului, materializat într-un număr record de comentarii la ultimele posturi.