Postul nu e post destul

Dragi tovarăşi şi prieteni, stimaţi cititori ai revistei nostre,

Tovarăşul Julius Constantinescu, mult iubitul şi preţuitul nostru conducător, a luat act cu îngrijorare părintească de problemele cu care cititorii revistei Daily Cotcodac s-au confruntat în ultima perioadă, probleme care, desigur, i-au fost ascunse până acum de către colaboratorii săi apropiaţi. Tovarăşul nu a ştiut absolut nimic, a fost dezinformat cu bună ştiinţă! Elemente din conducerea DC i-au raportat date umflate de trafic şi l-au asigurat în mod constant că poporul e mulţumit, subminând astfel eforturile depuse de Tovarăşul pentru propăşirea revistei noastre, Daily Cotcodac.

Prin urmare, printr-o manevră abilă, care reflectă într-un mod strălucit geniul său stratetig şi tactic, Tovarăşul Julius Constantinescu invită conducerea Sindicatului Comentatorilor de pe Daily Cotcodac la un dialog sincer, deschis, fructuos, care să conducă la soluţionarea tuturor problemelor. De asemenea, sunt invitaţi să participe cititori, oameni ai muncii, toate forţele responsabile.

În încheiere, dăm citire scrisorii deschise adresate de către sindicat, menţionând că Tovarăşul Julius Constantinescu se va apleca asupra tuturor aspectelor ridicate cu cea mai mare atenţie, le va analiza, le va găsi o rezolvare, le va da de cap!

Stimate Tovarase Constantinescu,

In virtutea democratiei (chiar daca nu credeti in ea), am placerea sa va anunt ca eu, domnul 4mall, in calitate de presedinte interimar autoproclamat al Sindicatului Comentatorilor de pe Daily Cotcodac, ma aflu in posesia listei de revendicari despre care s-a tot vorbit zilele acestea.

Nu puteti nega, tovarase, faptul ca ati fost de acord cu organizarea acestui Sindicat. De asemenea, nu puteti tagadui ca erati la curent cu faptul ca cititorii dvs. sunt nemultumiti, si nici ca ati auzit de existenta listei de revendicari!
Prin urmare, va propun sa trecem direct la subiect.

NOI, SINDICATUL LIBER AL COMENTATORILOR DE PE DAILY COTCODAC, IN BAZA DECLARATIEI UNIVERSALE A DREPTURILOR CITITORILOR, AM FORMULAT PREZENTA LISTA DE REVENDICARI, DE UNDE REZULTA CA VREM:

1. Sa nu mai vorbim singuri. (Cat de greu va e, tovarase, sa raspundeti la niste comentarii sincere, scrise in special la articolele dvs??)
2. Depasirea cincinalului in 4 ani si jumatate (Adica scrieti mai mult!)
3. Sa se faca mai multa curte puicutelor! (Tovarase, asta sincer, mi se pare mai mult decat rezonabil, mai ales in contextul in care ne-ati vorbit de atatea ori despre gagica dvs si despre ce sanse mari aveti sa dormiti pe pres. Practic, asta trebuia sa fie revendicarea dvs, nu a noastra, dar fie!)
4. Buton de edit. (E si normal, sunt o groaza de oameni care in timpul orelor de munca muncesc, dar citesc si DC. Si pentru cei care se intimideaza cand intra seful in camera si gresesc scrierile, e foarte util butonul)
5. O schimbare cromatica. (Chiar nu va dati seama ca rozul e o culoare cam nepotrivita pentru un dictator? Eu v-as sugera ceva care sa inspire masculinitate, o culoare de oameni puternici, cum ar fi fuchsia…)
6. Transparenta (ca sa nu ne mai ascundem in spatele vreunui nick, vrem sa ni se vada avatarele, sa stie lumea cine cu care vorbeste! In plus, se pot identifica mai repede puicutele corespunzatoare…)

LATER EDIT: Tovarăşul va răspunde în cursul acestei zile, ţinând cont şi de sugestiile venite de la oameni ai muncii care nu fac parte din sindicat. Până atunci, Tovarăşul aşteaptă un semn de bună credinţă din partea Sindicatului, materializat într-un număr record de comentarii la ultimele posturi.

Share:

41 comments

  1. lulu 16 September, 2009 at 08:03

    Sustin punctul 2 si pe alocuri punctul 1.
    Despre 3 spun ca mai repede ar face curte vadim ungurilor dacat Julius puicutelor.
    Punctul patru te poate face sa vorbesti singur, la cinci mai bine roz decat ‘cachiu’ de camuflaj, iar la sase aveti grija ce va doriti… uneori hainele arata mai bine decat pielea 🙂 In rest: mai bine golan, dacat activist, Jos dictatura etc

    PS Da de moderare nu zice nimeni, sau moderatorul e si el sindicalist?

  2. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 08:06

    @4mall
    Dragă guru, bag sama că avocatu’ din tine l-a bătut pe scriitor şi scriitoru’ l-a umbrit pe sendicalist, altfel nu uitai că mai avem şi alte revendicări, bre, şi anume, alea care ne doare cel mai mult: cărţile, bre, că de la asta a pornitără revolta noastră justificată!
    (În paranteză, că mi-i şi jenă de copiii ăştia care mai intră pe DC în timpu’ orelor, de pe celular: nu la “curtea” aia ne refeream, măi, ci la aia în care ne învârtim noi puicuţele când ieşim la aer, că nu mai putem respira de mirosu’ de mahorcă din sediu. E-atât de mică, bre, că ieri n-aveam loc una de alta, că fusasem toate la coifor şi ne umflasem penele şi le dădusem cu fixativ, şi, de-atâta-nghesuială, ne-am lipit dre@k una de alta, de-a fost nevoie să pună mifty furtunu’ pe noi ca să ne separe individual, şi am umblat tătă ziua cu moţu’ pleoştit, de nici n-am avut coraj să ne arătăm prea mult la faţă pe blogu’ Mogulului, să nu râză lumea de noi!)
    Şi, gurule, ai uitat de revendicare noastră cu cipăndeili! Ia vezi! 🙁
    @Julius
    Sper că nu te-aştepţi să te iau cu “dragă”, ca pe guru, că suntem în plin conflict de muncă, bre!
    Pe scurt, oferta ta e: “Scrieţi, scrieţi!” Dupe cum se ştie, oamenii care numa’ scrie, fără să şi citească, scrie cam aşea ca mine, dezarticulat… ăăă dezacordulat, de fapt… sau cam pe acolo. De-aia o ţinem noi ca gaia maţu’ cu cărţile alea… dacă-nţelegi mata…
    Şi mai erea o revendicare foooarte importantă, pe care nuş’ de ce a uitat-o 4mall: vrem spectacol omagial cu cipăndeili, bre!
    Dacă-mi mai aduc aminte de ceva, revin. Dacă nu, tot aşa, că n-am terminat-o cu tine, Tiranule!

  3. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 08:09

    @lulu
    Hai tu la sediu la noi, încrie-te tu frumos în SCDC, şi mai vorbim de moderare, că la punctul ăsta am ajuns la un acord secret cu Tiranu’. După cum vezi, pe mine nu mă mai moderează, sâc!
    😉

  4. unmihai 16 September, 2009 at 08:10

    doamne… ce erectie cred ca ar avea Iliescu la unele fragmente din scrierea asta!

  5. 4mall 16 September, 2009 at 09:00

    @slvc: Daca ai observat, eu i-am cerut Tiranului numai chestii simple, asa, de incalzire. Daca merge bine treaba, si vedem ca l-am speriat, trecem si treburi groase!

  6. Arsulici 16 September, 2009 at 09:03

    @Julius
    Oamenii muncii care nu sint membri de sindicat te sustin! (partial)…
    Uite ce efect au textele tale: provoaca unor distinsi cititori vise erotice și idei despre erectia lui iliescu 😀

  7. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 09:12

    @4mall
    Nimeni nu ţi-a contestat meritele, guru. Doar am adus mici completări, dacă-mi permiţi. Şi am lansat şi un “De trei ori Hip-hip-ura!” pentru mătăluţă, dincolo, la sindicat. Ţine-l tot aşa drept în vânt şi fâlfâitor! Adecă, drapelu’ revendicărilor vreau să zic…
    😀
    Pese: uită şi de chestia aia cu “menuetu'”, că era spusă la nervi.

  8. 4mall 16 September, 2009 at 09:28

    @slvc: Da, pai tocmai voiam sa ma iau de tine…dar te iert si de data asta…Cat despre completari, eu iti permit, dar o sa vezi ca nu pupi tu nimic din ce ai cerut in plus fata de mine. Ideea e ca am pus pe lista putine puncte, dar din alea cheie, la care sa nu prea putem fi refuzati. Ca daca il convingem pe Tiran sa scrie mai des, e greu de crezut ca il facem sa iti plateasca tie cipandei.

  9. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 10:07

    @4mall
    Nu ştii tu de ce în stare o puicuţă când îşi pune ceva în cap. Crdeam că ai învăţat de la domiciliu, da’ cred că tre’ să vorbesc cu Aldehida lu’ matale, să ţi-o inflamez oleacă, să veeezi atunci determinare…
    Pe cât punem pareu că ni-i aduce Tiranu’ pe cipcirei?! Sau măcar pe flamingei, că nici ăştia nu-s de lepădat!
    😀

  10. 4mall 16 September, 2009 at 10:10

    @slvc: :)) Depinde cat esti dispusa sa pierzi! Pana una alta, dupa cum am spus si la sindicat, gandeste-te cum ii facem trafic lu tovarasu’, ca altfel ne lasa cu revindecarile in soare…Cred ca Madonna la el se gandea cand a cantat Material Girl!

  11. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 10:31

    @4mall
    Sorry! Ţi-am mai spus, io munces, nu gândesc. Propunăreaţa noastră de idei e sebra, deci înfoaie-te la ea, că acum trebuie să mai muncesc şi în alte locuri de unde primesc bani adevăraţi, nu doar cărţi ipotetice şi sincere felicitări!
    Da’… vorba ceea: chipintaci!

  12. 4mall 16 September, 2009 at 11:06

    @slvc: :)) Din pacate, si eu sunt in aceeasi situatie. Motiv pentru care hai sa ne unim si sa strigam in cor: SEBRA, ai legatura!

  13. Sebra 16 September, 2009 at 11:23

    Bre,am eu legatura,ca nu de legaturi duc lipsa :d,dar iar n-am net pe teava momentan,ca prestez de pe terasa de la cafea(a se consemna elanul de a intra pe DC).
    @4mall,mai trebuia sa lansezi si un indemn de genul Cotcodaci din toate cotetele uniti-va!

  14. http://www.tahemet.blogspot.com/ 16 September, 2009 at 11:33

    ĂĂĂ, aşa că mi-s taman scoasă din scutece şi nu îmi merg neuronii la full capacity:
    ”În încheiere, dăm citire scrisorii deschise adresate de către sindicat, menţionând că Tovarăşul Julius Constantinescu se va apleca asupra tuturor aspectelor ridicate cu cea mai mare atenţie, le va analiza, le va găsi o rezolvare, le va da de cap!”

    le va da de cap sau în cap problemelor (şi celor care le-au subliniat/ creat/ notificat)?

  15. Sebra 16 September, 2009 at 11:43

    Aoleuu, ce-mi trecu prin minte acuma !Daca-i trazneste prin cap Tovului sa ceara motivatii la fiecare revendicare?? Dar poate nu-i trece,ca oricum nu cred ca citeste ce aberam noi acilea

  16. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 11:56

    @sebra
    Motivaţii este la noi la sendicat, dacă citeşti ce-am pus noi pe pereţi acolo.
    Apropos, cafeaua aia a ta nu-i de hamei, de face aşa spumă? De ce scrie pe ea Stela Artois? O fi numele patroanei cafenelei…

  17. http://www.tahemet.blogspot.com/ 16 September, 2009 at 11:58

    @sebra

    cinstit şi eu mi-aş dori să aflu justificarea cererii de cipăndei/ flamingei. nu de alta dar n-am priceput niciodată în viaţă de ce ar trebui să urlu şi să mă înfierbânt la vederea unui număr indefinit de masculi aruncând cu textila jos.
    mă întreb dacă nu cumva o fi ziua de spălat pt ei şi nu vor să ne zică ca să mai scoaţă şi un ban…

  18. Sebra 16 September, 2009 at 12:16

    @Tahemet,la asta tre sa-ti raspunda slvc ca ea se bate cu caramida-n piept pt cipandei
    @slvc,spuma n-are,desi am cerut,dar cre’ca e o tara acrit laptele

  19. 4mall 16 September, 2009 at 12:21

    @tahemet: Mai, nu te mai chinui atat, ca cererea asta oricum e discriminatorie! Ai vazut cumva sa se agite slvc sa imi faca mie (si lui Stefu) rost de stripteoze si maseoze? Pe cand, de exemplu, butonul de edit ne ajuta pe toti!
    @sebra: Bravo! Asa te vrem! Implica-te! (si ai grija sa nu fie lapte din ala expirat, mai bine ia o branza imputita)

  20. Sebra 16 September, 2009 at 12:43

    Ia lasa indemnurile culinare ca eu n-am vreme de spa-uri ca slvc iar cu alegatul,mai tango,ca cica ingrasa
    (am cerut ,dar au zis ca n-au nici struguri nici pepene galben si in alta combinatie n-o pot consuma ca sunt pers rafinata)

  21. 4mall 16 September, 2009 at 12:51

    @Sebra: Dar pana la urma, era expirat sau nu laptele ala? Sau o trimit pe coana Aldehida sa le ia frigiderul la puricat?

  22. Sebra 16 September, 2009 at 13:04

    Lasa bre,ca fura si ele un ban cinstit

  23. Lirca 16 September, 2009 at 14:11

    hai ca ajut si eu cu un comment la numarul ala record.

  24. si-la-vara-cald 16 September, 2009 at 14:26

    @Lirca
    Mey, tu vrei in sindicat da’ ti-e rusine sa ne propui asa direct. Oricum, consideram ca ti-ai platit cotizatia.
    😀

  25. 4mall 16 September, 2009 at 15:04

    @Lirca: Bravo mah, asa da!

  26. N.A. 16 September, 2009 at 15:30

    Deci, facand parte dintre cititorii fideli care considera ca tov. Jurius are intotdeauna dreptate (mai ales ca inca mai astept cartea aia), eu sunt complet impotriva impotrivitorilor dumisale. In special acelora care hulesc frumoasa nuanta de roz – somon a site-ului! In schimb mi-au placut punctele 1,2 si 6, pe care le sustin totusi.. ca sa nu uitam ca eram agenta dubla odata… 😀

  27. 4mall 16 September, 2009 at 15:35

    “N.A.: pentru o contestatara a sindicalistilor, nu uita ca esti de acord cu jumate din cereri. Eu zic sa te declari neutra, ca sa eviti dubiile!

  28. N.A. 16 September, 2009 at 15:43

    Atunci sa-mi spuneti Elvetia de acum inainte..

  29. aNDRIIpOPA 16 September, 2009 at 15:48

    Exemplu de conciliere: http://www.andriipopa.ro/2009/05/08/stii-sa-ceri-o-marire-salariala-si-ce-daca.html

  30. si-la-vara-cald 16 September, 2009 at 16:12

    @aNDRIIpOPA
    Mey, greu mi-a fost sa-ti tastez numele. Asta pana can am obsercat CapsLock-ul pe tastatura.
    Deci, apreciem oferta ta, nu de alta, dar asemenea raspunsuri primim de la Patron si noi. Si NU NUmai… 😀

  31. aNDRIIpOPA 16 September, 2009 at 16:17

    Poți scrie și cum “auzi” că NU mă deranjează.
    Cică ăsta e modelul general cu ocazia sărbătorilor ăstora numite generic “criză”.

  32. aNDRIIpOPA 16 September, 2009 at 16:21

    …NUmite…

    Deci musai tre un buton de EDIT!

  33. si-la-vara-cald 16 September, 2009 at 16:37

    @aNDRIIpOPA
    Pey NU-ti pot scrie NUmele cum il “aud”, ca-mi bantuie prin minte doar cantecul Phoenixilor, si astia de la DC n-au portativ. Deci, NU NUmai ca ai dreptate cu butoNUl de EDIT, dar chiar ai! 😀

  34. aNDRIIpOPA 16 September, 2009 at 16:48

    @si-la-vara-cald
    Pai atunci incearca sa scrii fredonand “Mugur de fluier” ca sigur iti iese.
    Deci am. Indubitabil de irefutabil.

  35. si-la-vara-cald 16 September, 2009 at 17:12

    @aNDRII pOPA
    Nu ma-ncurc io cu “mugurii de fluier”. Astept sa se faca tulnice, si mai vorbim! La mai mare!

  36. Celălalt Florian 16 September, 2009 at 18:59

    Eu zic să profitaţi de acest moment de slăbiciune al Tiranului şi să cereţi cât mai mult.

    @şlvc

    Nu mai insista cu cipăndeii că nu o să-i primeşti.

  37. M3bis 16 September, 2009 at 19:05

    @Celălalt Florian
    Care celălalt? Că Florian e unicu, bre. Zi-ţi şi tu Florică, Floricel sau cum vrei tu. Nu Florian. Ăsta e marcă înregistrată.

  38. yeonsaeng 16 September, 2009 at 20:34

    @celalalt florian

    adeca care? 😀

  39. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 20:35

    @Celălalt Florian
    E-te c-o să insist până primesc! Că nu io-i vreau, ci o colegă de sendicat: ceapa.nova, nah. Io i-am văzut pe flamingei şi-mi ajunge. Mamă-mamă, era unu” Denis acolo, pfuau! Bronzat natural, din Pantelimon, da’ avea un… zâmbet, de-ţi dădea frisoane… şi-un biceps cât picioruţ meu… şi-o fustanelă de-aia de piele… şi când şi-a scos-o…
    Deci, noi vrem să organizăm Omagialul pentru strângere de fonduri, să ne-aranjăm o ţâră sediul. Io nici nu mă uit la ei; tai belete la intrare.
    Şi apropo, care “Celălalt Florian” eşti tu! Ăla bunu’ sau ăla rău’? Ia dă mata pe la sediu să te vedem la meclă!

  40. Celălalt Florian 16 September, 2009 at 22:50

    O să trec mâine pe la sediu să-mi vedeţi mecla.
    Sunt un om bun cu intenţii rele.

  41. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 18:04

    @Celalalt Flo
    Wow, cre’ că eşti egzact genu’ meu. 😉
    La ce oră? Că vreau să-mi aranjez o ţâră moţu’ înainte să apari. Prima impresie contează, deh…

Leave a reply