Daily Cotcodac

Julică, noua imagine a HP România!

Bannerul de mai jos a apărut în această săptămână pe site-ul HP România (poate fi văzut aici). Surse foarte credibile din interior ne-au confirmat deja faptul că în ultimele zile HP, un nume relativ obscur până acum pe piaţa imprimantelor, a înregistrat o creştere spectaculoasă în urma asocierii cu puternicul brand Daily Cotcodac. Telefoanele sună neîntrerupt, s-au primit sute de faxuri şi e-mailuri, şefii companiei sunt opriţi de lume pe stradă şi întrebaţi: “Băi, la voi a apărut Julică pe site?”.



Iar acesta, prieteni, este doar începutul. Simt că în faţa mea se întinde o strălucitoare carieră de fotostar, n-am de gând să mă opresc aici.
În toată această euforie generală, un singur om e trist. David Beckham. Norocul lui că, din cauza nervului sciatic, nu mai pot juca fotbal la un nivel ridicat.

PS: Concursul nostru se prelungeşte cu o zi; aşteptăm textele sau comentariile voastre până sâmbătă la miezul nopţii. Cu rugămintea ca, dacă aţi optat pentru un text, să nu vă lungiţi prea tare, că altfel păţiţi ca Tolstoi: vă laudă toată lumea că scrieţi bine, dar, în realitate, nu vă citeşte nimeni.