Daily Cotcodac

Mogulul vrea să scrie pentru Daily Cotcodac!

Julius Constantinescu

Am scris azi pe site-ul lui Petreanu un text intitulat „Motanul alb, motanul negru”, că de-asta sunt prietenii, să te lase fără serviciu cât timp eşti plecat în concediu.

Spuneam în text că am intrat pe blogul mogulului şi că am rămas surprins de calitatea scriiturii şi de umorul subtil, care l-ar recomanda pentru un loc în echipa Daily Cotcodac. După care, ca să nu uit de la ce m-am luat, mi-am exprimat, ipocrit cum mă ştiţi, nedumerirea vizavi de faptul că la televizor nu e nici pe departe atât de bun ca pe blog.

În loc să înţeleagă ce era de înţeles şi să-l dea afară pe Petreanu, ce credeţi că a făcut mogulul? A luat partea bună, oferta de a scrie pe Daily Cotcodac (vedeţi, mă, că mogulii nu sunt meschini? De asta i-a ajutat Dumnezeu să facă atâţia bani). Replica mogulului, aici.

Înainte să-i cer pe fax lui Oancea un CV al şefului său, că vreau să-l angajez, trebuie să vă întreb şi pe voi, cititorii noştri, pentru că ştiţi că aici, la Daily Cotcodac, mimăm democraţia mai bine ca alţii. Aşadar, întrebarea pentru concursul „Vrei să fii tocilar?” de mâine (o să anunţăm diseară premiul, nu fiţi meschini, luaţi exemplu de la mogul) este:

Vreţi ca mogulul să scrie pe Daily Cotcodac?

PS: Hai să vă dau şi un indiciu, să nu ziceţi că nu v-am ajutat: „Mami, mami, îl ştii pe mogulul de la Antene? Ei bine, eu sunt mogulul lui!”.

LATER EDIT

Mogulul şi-a exprimat disponibilitatea de a scrie la noi şi înţelegem că aşteaptă o ofertă concretă. În plus, acceptă să scrie gratis (bravo lui, probabil vrea să fie un exemplu pentru angajaţii de la Intact). Dacă sunteţi de acord să-i facem o ofertă, principala condiţie va fi să nu scrie despre politică (suntem convinşi că mogulii au o viaţă socială suficient de activă ca să nu ducă lipsă de subiecte).
Si cealaltă chestiune, pe partea economică: nu ne-a propus şi nici n-am accepta bani (publicitate, etc), pentru că Daily Cotcodac nu prestează servicii de imagine. Dacă e suficient de isteţ să şi-o facă singur – scriind bine şi arătându-ne că şi mogulii pot fi cool – îi oferim şansa asta gratuit – întotdeauna am fost sensibili la soarta cetăţenilor foarte bogaţi.
De ce am face-o? Pentru trafic, mă! Sau credeţi că noi, săracii, nu tânjim după dragostea poporului?