Daily Cotcodac

Samsung Galaxy S7 e noul iPhone

 

Julius Constantinescu

 

O fi copiat Samsung ani de zile după Apple, dar spre deosebire de dobitoci ca Buzdugan și Morar, care vor rămâne toată viața doar niște hoțomani jalnici, Samsung mi se pare genul de elev care a băgat la cap, iar acum tocmai și-a depășit profesorul. Comparația tehnică între ultimele modele scoase de Samsung și Apple contează prea puțin, căci iPhone-ul nu tehnic trebuia bătut, ci acolo unde era unic – la capacitatea de a lua mințile fanilor. Or, după mine, Samsung Galaxy S7 exact asta face: e un telefon cool, pe care trebuie să-l ai (sunt convins că fetele înțeleg foarte bine acest concept, ele îl aplică și la fustițe, rochițe și pantofiori).

 

De două săptămâni mă dau pe un Samsung S6 edge+. Ecranul curbat, care e și pe S7, e atât de cool, încât orice telefon cu ecran plat mi se pare deja din generația Nokia 5110. Iar S7 vine în momentul de față, la precomandă, cu ochelarii Gear VR (ochelari pentru realitate virtuală) – poate cel mai cool gadget care există la ora asta.

 

 

(apropo de ochelarii Gear VR, cred că aceștia ar putea ajuta în viitor cuplurile căsătorite să facă sex: îți pui ochelarii virtuali și, în loc de soție, te programezi din telefon în pat cu altcineva; de aici încolo ar trebui să fie mult mai ușor)

 

Noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt rezistente la apă, iar camera poate fi folosită pentru filmări subacvatice (rezistă undeva peste 30 de minute de apă; practic ceva mai mult decât ochelarii de snorkeling de la Decathlon). Până când o să ne facă Mariciu un vlog cu asta, iată o filmare subacvatică realizată de un vlogger american cu un Samsung Galaxy S7.

 

 

Inutil să vă spun că mi-am pus ca sonerie pe S6 Edge+ ”La Follia” a lui Vivaldi, ca orice inginer care vrea să pară intelectual. Sună atât de bine, că nu-mi vine să răspund.

 

Nu știu să fi inventat cineva termenul înaintea mea, eu nu l-am văzut nicăieri, așa că vă rog să notați că mactarzii sunt istorie, iar eu sunt pe cale să devin primul samsungtard din lume.

 

***

 

Și dacă tot suntem aici, să vă povestesc și cum a fost la lansarea lui Samsung Galaxy S7.

 

 

via GIPHY