Daily Cotcodac

Cu câte femei s-a culcat un bărbat: două la primărie, trei la şcoala de fete

Julius Constantinescu

Femeile cu care s-a culcat un bărbat se împart în două categorii: cele cu care s-a culcat într-adevăr şi celelalte.

Algoritmul după care se calculează acest număr este complex, fiind, de fapt, după cum vom vedea, o aproximare matematică, la fel ca numărul Pi, constanta Planck sau, ca să înţeleagă toată lumea, ca numerele fuzzy trapezoidale.

În primul rând, numărătoarea începe de la 10 – prima femeie cu care s-a culcat un bărbat e întotdeauna cea de-a zecea, pur şi simplu aşa se întâmplă. De asemenea, să notăm că, în cazul creatorilor heterosexuali de modă care s-au culcat cu 1.000 de femei, numărătoarea începe de la 1.000.

Apoi, de la un număr de partide în sus cu aceeaşi femeie, aceasta se va număra de două ori. Dacă s-a despărţit de ea şi s-a împăcat, ea mai trebuie numărată o dată. Evident, mai multe despărţiri de aceeaşi femeie atrag după sine mai multe numărări. De asemenea, nu trebuie scăpat din vedere că şi numărătoarea asta începe tot de la 10.

Un bărbat începe să se simtă cu adevărat bărbat abia atunci când descoperă că la ultima numărătoare uitase pe cineva. Nu-şi mai aminteşte cum o cheama, nici cu ce se ocupa exact, nici unde a cunoscut-o, şi îşi aminteşte destul vag cum arăta. În mod firesc, trezindu-se pe nepusă masă de la X la X+1, începe să intre la idei. Dacă au mai fost şi altele de care a uitat? Îndoielile i se risipesc pe măsură ce gândeşte. Sigur au mai fost şi altele – dar câte? Două? Trei? Cade de acord că trebuie să fi fost vreo cinci, aşa că le adună şi pe ele la cele X+1 de până acum. Îi dă X+10.

Nemulţumit de numărul mic de femei cu care s-a culcat, bărbatul face un inventar sumar, dar necesar, al femeilor cu care era cât pe ce. Întâi, trebuie adunate cele cu care n-a ajuns în pat pentru că n-a vrut el. Sunt în număr de zero, dar, prin aproximare, se poate ajunge la şase, şapte – adică 10, să nu ne încurcăm Apoi, evident, nu trebuie scăpate din vedere cele cu care s-ar fi culcat dacă n-ar fi intervenit nişte lucruri care nu i se pot reproşa: era prea beat (încă 10), n-a avut unde (12), s-a plictisit (5), nu ştie ce l-a apucat (7), sigur a vrut şi ea (>20). Şi iată cum, pe nesimţite, am trecut de sută – avem, deci, un punct de pornire.

***
Indiferent de numărul rezultat (peste 100, peste 200, peste 500 – oricum, nu mai jos, că râd creatorii de modă heterosexuali de tine), un lucru e comun la toţi bărbaţii: nu s-au culcat decât cu femei care arată foarte bine. Statistica nu a consemnat până acum nici un caz de bărbat care să fi făcut sex cu vreo femeie urâtă, grasă sau măcar cu sânii mici – practic, natura a creat corpul bărbatului aşa fel încât să nu poată face sex decât cu femei care arată foarte bine.

Iar dacă totuşi auziţi vreun bărbat spunând că s-a culcat cu o urâtă, să-i daţi două palme măgarului, să-l învăţaţi minte să nu ne mai facă de râs pe noi, bărbaţii care dăm pe gât cinşpe beri şi n-avem nici pe dracu’, plecăm pe picioarele noastre. Cu femei care arată foarte bine.

Citeşte şi:
Drama unui cuceritor de femei urîte