Daily Cotcodac

Recomandări de seară: citiți, e cu dr. House!

După ce ieri v-am recomandat niște bloguri care vă învață să vă gătiți ca niște doamne, astăzi, în sfânta zi de miercuri, vă arătăm cum să vă îmbrăcați ca niște bune creștine. Nu ratați recomandările de sâmbătă, o să încercăm să vă arătăm cum să vă îmbrăcați și ca niște panarame – poate ieșiți prin Centrul Vechi și nu vreți să râdă lumea de voi.

House MD s-a încheiat, iar un titlu de pe procinema.ro ne îndeamnă să aflăm „ce se întâmplă acum cu actorul care a creat cel mai complex personaj de pe TV”. N-am citit articolul (sincer, sper că Hugh Laurie s-a reapucat de actorie), însă promit să-l citesc neapărat pe ăla cu titlul: „Află acum ce i-am făcut editorului care ne punea titluri decente”.

Sunt de acord că nu-i nici o știre în faptul că niște copii se bat la școală – copiii s-au bătut și se vor bate întotdeauna. Când doi elevi se bat însă pentru o profesoară, atunci da, e o știre. Adică, pe vremea mea ar fi fost…

Încheiem în altă notă, cu un text excelent al Oanei Reveica: „Dar eu n-am să-ți spun ție toate aceste lucruri din viața mea ( … ) Tu ești un om serios, realizat, ocupat cu foarte multă treabă, n-ai timp de prostii care nu te îmbracă, care nu-ți plătesc leasingul la mașină și care nu-ți deschid ușile de la etajele superioare.