Daily Cotcodac

Mihai Morar, furt în formă continuată

După cum știți, realizatorul radio-tv Mihai Morar este cercetat de poliţie pentru încălcarea drepturilor de autor în urma unei plângeri penale depuse de proprietarul blogului DailyCotcodac. Tot pentru asta pregătim și o acțiune civilă în instanță.

Culmea tupeului e că, în timp ce dă declarații la poliție în care se jură că nu fură, Mihai Morar continuă să fure de pe Daily Cotcodac. Avocații noștri ne-au spus astăzi că e o plăcere să pledeze împotriva lui, în toată cariera lor n-au mai întâlnit un asemenea idiot.

Despre ce e vorba? Săptămâna trecută, la Morning Zu, cei doi glumeți de la radio, Buzdugan și Morar, credeau că a murit Hrușcă, fiindcă se tot dau melodii la radio cu el, ca atunci când au murit Freddy Mercury și Michael Jackson. Exact ca în textul Simonei Catrina de pe Daily Cotcodac, de lunea trecută.

Revenind la organele abilitate, considerăm că este imperios necesară arestarea lui Morar pentru minimum 29 de zile, pentru că este un pericol pentru societate. Ăsta o să ajungă să dea în cap la oameni pentru glume. Noi, aici, îi trimitem glumele lui Julius, la Bucureşti. Ştiţi cum e Julius, pofticios, mai iese seara să mănânce o prăjiturică şi nu ne-ar mira să-l aștepte Morar pe o alee întunecoasă – ajunge omul acasă cu cămaşa ruptă, ochelarii sparţi şi fără nicio glumă la el (Eftimie, să știi că la mine n-ajunge nici o glumă, sună la firma de curierat și fă scandal; sper că ai păstrat chitanța – notă Julius).

PS: Aşteptăm încă un comunicat de presă de la grupul Intact, să explice doamna cu PR-ul de-acolo cum a găsit Morar gluma în e-mail-ul lui fermecat, în care îi vin toate glumele publicate în ultima săptămână direct sub forma „fiți atenți la ce ne-am gândit eu și Buzdu”.