Daily Cotcodac

PumaSocial Party, cu DJ Cotco

Voi cum v-aţi imagina o petrecere într-un club la care cântă Puya şi Conect-R, cu DJ Cotco? Hai, închideţi puţin ochii. Îl vedeţi pe DJ Cotco îmbrăcat în cel mai frumos tricou cu dungi pe care-l are, cu tenişi coloraţi, strălucitor cu şepcuţa sa cu paiete, bătând cuba cu Puya, luându-l peste picior pe Conect-R („Ce te-ai îmbrăcat aşa, fraiere, ai avut mai devreme concert la mall-ul din Vaslui?”) şi ciupind fetele de funduleţe („Ce faci, fetele, te undui?”)?

Exact aşa a fost la PumaSocial Party din Oxygen Club, cu mici diferenţe.

În primul rând, n-am bătut cuba cu Puya, doar m-am frecat de el din mers. Norocul lui că m-a ferit, că are cam 1,60 şi treceam peste el fără să-mi dau seama.

La bar era o îmbulzeală infernală, alergau barmanii în toate direcţiile. A fost suficient să-mi sprijin un cot pe tejghea şi unul dintre barmani a lăsat baltă cockteilurile şi s-a repezit să mă servească. Mi-am luat berea peste rând şi ăia care aşteptau ca proştii m-au privit contrariaţi, dar şi cu admiraţie – era clar că sunt ceva VIP dacă s-au repezit barmanii să mă servească înaintea lor.

Pe barman îl ştiu de mult, a lucrat la toate terasele din Berceni – i-am dat bacşişuri cât n-a câştigat Eftimie în doi ani de la Daily Cotcodac.

M-am întreţinut cu vecina Simona Tache, dar nu este adevărat că am discutat despre femei, cum susţine ea. Sincer, ce-aş putea să discut cu Simona Tache despre femei? V-o imaginaţi cumva lovindu-mă cu cotul şi urlând: „Fii atent ce bună e aia, Julius! Zi dacă n-ai bulăni-o!”.

Nici cu Nic n-am vorbit despre femei, că era cu nevastă-sa.

Ionuţ Oprea şi Elena Cîrîc au jucat bowling. Joacă foarte bine. La un moment dat, ne-am mutat mai departe, ca să-i vedem mai bine. Şi ca să fim siguri că nu ne loveşte vreuna dintre bilele pe care reuşeau să le arunce în spate.

N-am înţeles niciodată de ce Costin mă simpatizează. Va trebui să-l rog pe Eftimie să facă mişto de el într-un text, ca să mă asigur că mă simpatizează sincer.

Bloggerii au mai ars-o la bowling şi ping-pong până dimineaţă. Ultimii doi petrecăreţi au plecat acasă cu o bicicletă Puma, dar eu n-am fost printre ei fiindcă nu se dădeau şi pături, să am pe ce dormi dacă ajung acasă dimineaţă.

Foto: piticu.ro