Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Ştiri perfect inutile: „o companie de asigurări auto” care nu îşi onorează obligaţiile, „cinci mărci de apă minerală” conţin bacterii. Am pus link fiindcă suntem blog, dacă eram PRO TV vă trimiteam să găsiţi textele pe „două dintre cele mai citite bloguri din România”.

Ce-i mişto la ardeleni e că râd cu tine, te bat complice pe spate, îţi dau chiar şi o bere şi, după ce ajung acasă, îşi dau seama că de fapt n-au înţeles nimic. Bine, nu e cazul lui Maka, textul ăsta e scris din patriotism local, deci nu mă supăr. Şi ca să îţi arăt că suntem prieteni, Maka, o să claxonez să ieşi la geam când mai trec pe strada din oraşul Alba Iulia.

Despre obiceiul românilor de a aplauda la aterizare s-a tot scris, părerile sunt împărţite. Noi nu aplaudăm. Pircă, de pildă, nu aplaudă fiindcă găseşte dezgustător să ajungi viu la destinaţie. Eu nu aplaud fiindcă mă grăbesc să ajung primul la uşa avionului. Deşi în textul ăsta susţine altceva, vă spun că Petreanu nu aplaudă fiindcă după câteva ore de stat pe scaun îl dor îngrozitor şalele.