Daily Cotcodac

Cu ochii pe butelie

Ionuţ Şendroiu

Competiţia etnobotanică dintre renul finlandez şi măgarul din 2 Mai a fost câştigată detaşat de … măgarul din Vama Veche. Care, după ce a ronţăit câteva chiştoace dubioase găsite pe plajă, în faţă la Mitocanu, a fost surprins aterizând în parcarea unei pensiuni din Bran-Moeciu, la doi paşi de autoturismul de teren al unui temut gospodar local.

Dotat cu un echipament individual de zbor, care l-ar fi făcut invidios probabil pe Leonardo Da Vinci şi în mod sigur pe Dinu Patriciu, măgarul a decolat calm după ce a ras o sută de palincă.

La scurt timp după aceea, a fost fotografiat într-un pitoresc sat din judeţul Vaslui, privind cu jind o bătrână, care se aventurase offshore merchant account singură pe uliţa centrală.

Având în vedere bidonul de Fanta pe care îl ţinea în mâna dreapta, putem deduce că bătrâna nu suferea de diabet zaharat în momentul în care a captat atenţia măgarului, ceea ce, conform studiilor de specialitate, reduce semnificativ riscul unui infarct miocardic acut, declanşat de un eventual şoc emoţional.

Să îi urăm sănătate şi să-i ţinem pumnii …

PS: Conform altor studii de specialitate, diabetul zaharat nu are o pondere prea mare printre cauzele de deces din judeţul Vaslui …