Daily Cotcodac

Recomandări de seară

În mod cu totul neobişnuit, la rubrica de recomandări vom avea în această seară chiar recomandări.

Fiindcă Vuvuzel n-a reuşit să-şi plătească la ING nu ştiu ce factură, după ce s-a învârtit o zi întreagă prin oraş (casierele erau nişte viermi băsişti, altfel nu-mi explic), Mogulul s-a oferit să-i pună la dispoziţie un casier de la Intact să-i plătească facturile. Poate s-au schimbat lucrurile între timp, fiindcă ultima dată când am verificat Fundaţia Dan Voiculescu se ocupa de tinerii supradotaţi, nu de cei cu retard mintal.

Rămânem în zona oamenilor de spirit, deci avem ceva şi cu Mircea Geoană. Via Sare’n Ochi, o cugetare: „Aşa e viaţa, de la agonie la extaz e decât o secundă”.

Dacă vă era dor de o hoţie la scară mondială, aflaţi că Google tocmai se pregăteşte să ne fure ţărişoara: „Ei vor sa ne dea 10-20 ocuri de munca de 1000-2000 Euro si ei sa care 3-4-5-10 miliarde anual de la noi din publicitate web”. Cum ar spune domnul Alcibiade, nu-i mai satură Dumnezeu! Via Zoso – un tânăr constant bun.

De la Sebi aflăm că un deţinut costă statul român 2400 de lei lunar (deci, cam cât 4 pensionari la un loc). Cam mult, dar sunt sigur că Emil Boc va găsi o soluţie rezonabilă de reducere a cheltuielilor şi aici. De pildă, ar putea să le taie 25% din pedepse.

Şi în încheiere, ca să vedeţi cât de temeinic ne documentăm pentru această rubrică, vă recomandăm nu un text, ci un comentariu! L-am găsit pe blogul lui Moise Guran, fiindcă noi citim blogurile realizatorilor tv supradotaţi, nu pe cele ale realizatorilor cu retard mintal.