Postul nu e post destul

Recomandări de seară

În mod cu totul neobişnuit, la rubrica de recomandări vom avea în această seară chiar recomandări.

Fiindcă Vuvuzel n-a reuşit să-şi plătească la ING nu ştiu ce factură, după ce s-a învârtit o zi întreagă prin oraş (casierele erau nişte viermi băsişti, altfel nu-mi explic), Mogulul s-a oferit să-i pună la dispoziţie un casier de la Intact să-i plătească facturile. Poate s-au schimbat lucrurile între timp, fiindcă ultima dată când am verificat Fundaţia Dan Voiculescu se ocupa de tinerii supradotaţi, nu de cei cu retard mintal.

Rămânem în zona oamenilor de spirit, deci avem ceva şi cu Mircea Geoană. Via Sare’n Ochi, o cugetare: „Aşa e viaţa, de la agonie la extaz e decât o secundă”.

Dacă vă era dor de o hoţie la scară mondială, aflaţi că Google tocmai se pregăteşte să ne fure ţărişoara: „Ei vor sa ne dea 10-20 ocuri de munca de 1000-2000 Euro si ei sa care 3-4-5-10 miliarde anual de la noi din publicitate web”. Cum ar spune domnul Alcibiade, nu-i mai satură Dumnezeu! Via Zoso – un tânăr constant bun.

De la Sebi aflăm că un deţinut costă statul român 2400 de lei lunar (deci, cam cât 4 pensionari la un loc). Cam mult, dar sunt sigur că Emil Boc va găsi o soluţie rezonabilă de reducere a cheltuielilor şi aici. De pildă, ar putea să le taie 25% din pedepse.

Şi în încheiere, ca să vedeţi cât de temeinic ne documentăm pentru această rubrică, vă recomandăm nu un text, ci un comentariu! L-am găsit pe blogul lui Moise Guran, fiindcă noi citim blogurile realizatorilor tv supradotaţi, nu pe cele ale realizatorilor cu retard mintal.

Share:

9 comments

  1. Tweets that mention Recomandări de seară » Daily Cotcodac -- Topsy.com 8 December, 2010 at 22:21

    […] This post was mentioned on Twitter by Denisa [Lala] Bârgău, JuliusDC. JuliusDC said: Google vrea sa ne prade tara! Daily Cotcodac http://bit.ly/geAHnO […]

  2. Robintel 8 December, 2010 at 22:48

    Legat de ultimul punct, cel cu comentariul: sunt din IT și cam așa este. Nu-mi iau casă, deși mi-aș permite. Problema este că nu sunt absolut convins că o să mai rămân în țară la viitoarele alegeri, când mi-e teamă că o să iasă PSD-ul.

    Iar eu condus de poponari hoți și înfumurați nu o să mai permit să fiu niciodată. Și nu sunt singurul.

  3. N.A. 8 December, 2010 at 23:00

    Uraaaaaaa, recomandaaaarile de seaaara!! Unde esti, Vent0r, sa ne bucuram? 😀

  4. dorinho 8 December, 2010 at 23:41

    comentariul ala e mai lung decat articolul ;))

  5. V3nt0R 9 December, 2010 at 01:08

    1. La moda acum este sa ajuti si oamenii cu dizabilitati, Mogulul vrea sa o copieze pe Angelina Jolie.

    2. Fie’sa lu’ Mircea Geoana are tate mari.

    3. Astia chiar cred ca gasesc in Romania oameni care sa mearga la munca =)))

    4. Ce fraieri sunt pensionarii astia, in loc sa intre si ei la inchisoare si sa traiasca bine :))

    5. Baiatul care a lasat comentariul ala a suferit un soc. Probabil l-a prins bunica lui vizualizand filme porno. Altfel nu imi explic…

    6. N.A. : Aici sunt :X . Bine ba baieti ba, si de data asta ati facut treaba. Daca texte nu stiti sa scrieti, macar linkuri bune sa dati :>

    Stiti ca glumesc… :))

  6. Dan1 9 December, 2010 at 08:58

    In sfarsit niste recomandari de seara bune (cum spunea sebra) de citit dimineata! Acu’ e bine? Iti place comentariul asta Julius? :))

  7. fernoss 9 December, 2010 at 09:46

    Păi dacă citiţi “blogurile realizatorilor tv supradotaţi, nu pe cele ale realizatorilor cu retard mintal”, ce căutaţi acolo? De ce nu aţi dat un link de la Bendeac sau Morar?

  8. V3nt0R 9 December, 2010 at 10:08

    Dati cu mouse-ul peste butonul de like dar fara sa il apasati sa vedeti cat de mare se face =))))))))))))))

    P.S. merge si cand apare semnul verde ca ati dat like. Dati asa de multe ori =))))

  9. Sare'n Ochi 9 December, 2010 at 10:55

    multumim ca ne-ati citit (aaa… citat). ne-ati dat traficul peste cap. nici noi nu ne mai putem accesa blogul 😀

Leave a reply