Daily Cotcodac

Votaţi DJ Boroş! Alegeţi răul cel mai mare!

Ovidiu Eftimie

Salut, sunt Eftimie, vreau să vă rog ceva. După cum ştiţi eu sunt un tip implicat în societate, peste ani de zile veţi aprecia că am lovit oameni cu halba în cap în berărie la fel cum acum îl dispreţuiţi pe cel care nu l-a lovit pe Emil Boc atunci când a avut ocazia (da Julius, despre tine este vorba).

Vroiam să vă rog ceva. Votaţi melodia “Dozatorul” a lui DJ Boroş drept cea mai bună melodie a ultimilor 15 ani într-un top realizat de MTV. Vă spun imediat motivele.

1. MTV nu mai difuzează muzică de vreo 8 ani. În semn de respect faţă de această tendinţă a MTV România, haideţi să-l votăm pe DJ Boroş.

2. În momentul de faţă, pe locul I în top se află melodia “Ca la 20 de ani” a formaţiei de muzică de aerobic Voltaj. “20 de ani” este “Puşca şi cureaua lată” pentru corporatişti. Mesajul e acelaşi: eram flăcău “odată”, “ca la 20 de ani, fără griji şi fără bani”. Daţi-i cu lai la la şi ascultaţi refrentul la maxim: “Puşca şi cureaua lată / ce bărbat eram odată / fără griji şi fără bani / ca la 20 de ani”.

3. Putem măcar o dată să nu votăm răul cel mai mic. Ştiţi cum e, noi, românii, tot timpul votăm răul cel mai mic: Iliescu, Constantinescu, Băsescu – de-aia le dăm lecţii japonezilor sau nemţilor în materie de civilizaţie şi economie. Hai să votăm o dată răul cel mai mare.

4. Oricum v-aţi asocia pentru orice fel de campanie pe facebook, de salvare a copacilor, a câinilor, pisicilor, cintezelor şi prezentatoarelor TV. În sfârşit puteţi să vă asociaţi unei campanii despre care ştiţi că va produce rău cuiva, în cazul de faţă unor semidocţi muzicali de la televiziunea respectivă care nici măcar nu ştiu că cea mai bună melodie a lui DJ Boroş e aia cu câinii, nu aia cu Dozatorul.

5. Da, toţi am băut suc de la dozator şi ştim în sufletul nostru că Boroş are dreptate: şmenarii cu bani tot timpul luau două, trei pahare de suc.

Promit că o să scriu şi un text amuzant odată ce câştigăm concursul ăsta imbecil. Şi, ştiţi cum e, sunt mai mari şansele să scriu eu un text amuzant decât să vă dea Julius cărţile de la concurs îmi dea Julius salariu.

Aşadar, nu uitaţi, dacă vreţi să mai şi râdeţi pe Daily Cotdocodac, nu vă cere nimeni bani, ci doar votul aici.