Daily Cotcodac

Dejoacă tentativa de fraudă a MTV! Votează DJ Boroş!

Ovidiu Eftimie

În urmă cu ceva vreme am rugat cititorii acestui site să ne ajute în una dintre cele mai glorioase întreprinderi media din ultimii ani, respectiv votarea melodiei Dozatorul a cantautorului DJ Boroş în topul MTV.

Acest gest s-a soldat cu un val de simpatie şi mii de voturi aduse acestei melodii care a fost propulsată, fără probleme, pe primul loc în topul celor mai bune melodii româneşti din ultimii 15 ani. Sigur, am putea să ne unim forţele să o ajutăm pe Coco Popescu să ajungă pe nu ştiu ce munte (are nevoie doar de 70.000 de euro şi ar fi, probabil, prima româncă blondă de 16 ani care reuşeşte asta, lucru ce va fi menţionat în subsol undeva în Cartea recordurilor, alături de cel mai lung cârnat şi cei mai mulţi Moş Crăciuni), dar sp nu uităm că noi ne-am adunat aici, pe blogul ăsta, pentru artă.

Un alt efect al mobilizării poporului de pe Daily Cotcodac a fost că brusc, în numai o zi, melodia de pe locul 2, cea a cântăreţilor de muzică de aerobic Voltaj, a primit câteva mii de voturi, năruind ceea ce am construit noi în ultimele săptămâni. Nouă ne-a mirosit imediat a fraudă, aşa cum a mirosit Geoană victoria în alegeri cu nasul lui lunguieţ, fiindcă ieri pe site-ul MTV nu se putea vota Dozatorul, dar se putea vota melodia cealaltă.

Astăzi e ultima zi în care mai putem vota. Sigur că cei de la MTV vor încerca să măsluiască votul şi sigur că lumea ne va striga: “mişelie, cum de puteţi asculta aşa ceva?”, dar noi îl susţinem pe DJ Boroş până la capăt fiindcă nimic nu se compară cu plăcerea de-a strica ziua unor oameni idioţi, fie ei şi cu intenţii bune.

Pentru o zi ne-am simţi ca şi cum am fi români din diaspora: exact cum ăia care nu stau în România au decis cine să ne fie dictator în următorii ani, că ştiu ei mai bine cum e p-aici, aşa putem şi noi, cei ce nu ne uităm la MTV, să decidem ce melodie ar trebui să asculte ăia care se mai uită la postul cu pricina.

PS: Putem răsturna situaţia în favoarea lui DJ Boroş pe ultima sută de metri! Întotdeauna intelectualii au votat târziu!