Daily Cotcodac

Vrei să fii tocilar? se întoarce

Îndrăgitul nostru concurs Vrei să fii tocilar? , care răsplăteşte în cărţi cele mai amuzante răspunsuri la întrebările noastre imbecile, se întoarce de mâine.

Pentru început, ne-am propus să ne achităm de toate restanţele – după primele ediţii, ne-au rămas în jur de 30 de volume, de unde deducem că toţi atâţia câştigători n-au intrat nici până astăzi în posesia premiilor. Cum Julius, care a gestionat atât de strălucit concursul VSFT? , nu mai are nici un fel de evidenţă (de fapt, după cum v-a mai spus, avea nişte tabele frumos liniate, recipisele de la poştă pentru cărţile trimise, absolut tot, dar i le-a mâncat pisica), îi rugăm pe toţi câştigătorii care nu şi-au primit cărţile să ne trimită un mail la adresa tocilardc [at] gmail [dot] com. Din câte ne amintim, îi datorăm două cărţi lui N.A, „Pavilionul canceroşilor” al lui Soljeniţîn – Oanei, şi o carte lui Ozzy; despre restul câştigătorilor nu mai ştim absolut nimic. Cu puţin noroc, poate nici nu mai sunt în viaţă.

Toate premiile restante pot fi revendicate timp de o săptămână, iar cărţile pe care nu o să le vrea nimeni vor fi oferite premiu în noua ediţie a concursului nostru. Nu vom schimba deloc regulile de jurizare (ar fi şi foarte greu, dat fiind că ele, după cum ştiţi, nu există), dar, pentru a evita pe viitor orice fel de problemă, nu vom mai trimite noi cărţile, ci va trebui să le ridicaţi voi înşivă de la redacţie. Dat fiind că noi, logic, nu avem redacţie, vă urăm de pe acum succes!

Dacă n-ai auzit până acum de îndrăgitul nostru concurs, aruncă un ochi şi aici