Câtă cultură!Concursuri

Vrei să fii tocilar? se întoarce

Îndrăgitul nostru concurs Vrei să fii tocilar? , care răsplăteşte în cărţi cele mai amuzante răspunsuri la întrebările noastre imbecile, se întoarce de mâine.

Pentru început, ne-am propus să ne achităm de toate restanţele – după primele ediţii, ne-au rămas în jur de 30 de volume, de unde deducem că toţi atâţia câştigători n-au intrat nici până astăzi în posesia premiilor. Cum Julius, care a gestionat atât de strălucit concursul VSFT? , nu mai are nici un fel de evidenţă (de fapt, după cum v-a mai spus, avea nişte tabele frumos liniate, recipisele de la poştă pentru cărţile trimise, absolut tot, dar i le-a mâncat pisica), îi rugăm pe toţi câştigătorii care nu şi-au primit cărţile să ne trimită un mail la adresa tocilardc [at] gmail [dot] com. Din câte ne amintim, îi datorăm două cărţi lui N.A, „Pavilionul canceroşilor” al lui Soljeniţîn – Oanei, şi o carte lui Ozzy; despre restul câştigătorilor nu mai ştim absolut nimic. Cu puţin noroc, poate nici nu mai sunt în viaţă.

Toate premiile restante pot fi revendicate timp de o săptămână, iar cărţile pe care nu o să le vrea nimeni vor fi oferite premiu în noua ediţie a concursului nostru. Nu vom schimba deloc regulile de jurizare (ar fi şi foarte greu, dat fiind că ele, după cum ştiţi, nu există), dar, pentru a evita pe viitor orice fel de problemă, nu vom mai trimite noi cărţile, ci va trebui să le ridicaţi voi înşivă de la redacţie. Dat fiind că noi, logic, nu avem redacţie, vă urăm de pe acum succes!

Dacă n-ai auzit până acum de îndrăgitul nostru concurs, aruncă un ochi şi aici

Share:

39 comments

  1. Petrov 22 September, 2010 at 23:40

    apropo, domnu julius, am terminat de cateva zile cartea. excelenta! (le clezio – steaua ratacitoare)

  2. JULIUS 22 September, 2010 at 23:42

    @Petrov: pai zi asa, bre! sa dau si noi titlu mare pe prima pagina: DAILY COTCODAC A MAI FACUT UN ROMAN FERICIT!

  3. Petrov 22 September, 2010 at 23:54

    pai daca numa acuma i-o venit randu:)

  4. Carmen 22 September, 2010 at 23:58

    Julius, eu voiam doar sa-mi exprim inca o data recunostinta pentru minunata carte castigata ca premiu, editia princeps a Bibliei cu semnatura autorului. Vesnica multumire!

  5. Toto 23 September, 2010 at 00:04

    Wow concursul asta nu o sa se termine niciodata,si va fi mereu acelasi premiu.

  6. mifty 23 September, 2010 at 00:16

    … sper să câştige şi julius o carte.
    legea contabilităţii, ediţie în mandarin!!! 😀

  7. unmihai 23 September, 2010 at 00:21

    Auzi.. n-ai vrea sa-l lasi pe Eftimie sa se ocupe de premiile la concursuri? Poate ar avea mai mult succes un premiu constand intr-o sticla de visinata, whisky sau sfecleanca!
    Eu mi-am primit premiul, dar daca-ti ramane vreo carte mai groasa trimite-mi-o mie ca sa-mi echilibrez dulapul din bucatarie. Multumesc anticipat!

  8. Anonimu_Mihai 23 September, 2010 at 01:21

    Io zic ca mai bine fiecare castigator sa-si cumpere singur cartea si in termen de o saptamana sa trimita la redactie dovada achizitiei. Apoi sa si-o trimita singur prin posta si sa fie multumit ca a fost printre castigatori ( ca ceilalti nu si-au cumparat nimic).

  9. Julius, protector al artelor 23 September, 2010 at 01:34

    @toto: ştii cum e când te rătăceşti în Zonă
    @mifty: sper că n-ai câştigat nimic, iar dacă ai câştigat, nu ţi-am trimis-o.
    @unmihai: cred că ţi-am trimis fix cartea în care ţineam banii de salariu pentru Eftimie.
    @anonimu_mihai: spune-ţi direct Anonimu_Iţic, nu te mai da pe după cireş.

  10. Dan1 23 September, 2010 at 08:28

    Noroc ca nu am câstigat carti ci doar felicitari simple; p-alea mi le-ati expediat cu Cargusu’, parca =))

  11. Cata 23 September, 2010 at 09:27

    bre, io am o carte de primit, da’ zau daca mai stiu cum se cheama. Ba chiar m-o si sunat Julius la un moment dat, m-o facut de ras ca stau in Rahova si o ramas CA CAND trec granita prin Dristor sa-i dau de stire, sa-mi iau cartea. Si asa o ramas de atunci, el cu cartea pe stoc si eu condamnat sa citesc numai DC in loc de beletristica serioasa 😀

  12. M3bis 23 September, 2010 at 09:39

    Bre, mai aveţi cartea aia pe care trebuia să mi-o trimiteţi, “Lumea Sophiei” a lu’ Jostein Gaarder sau să-i reclam pe ăştia de la poştă că au prăpădit coletul?

  13. Robintel 23 September, 2010 at 10:06

    Bre, ați uitat să ziceți și care sunt regulile de mânăreală și șmenuire a concursului. Nu de alta, dar aș vrea o carte semnată de membrii echipei. =))

  14. Anonimu_Mihai 23 September, 2010 at 10:50

    @Julius,
    Mi-ai rascolit amintirile. Trebuie sa iti multumesc. De multa vreme nu mi-a mai spus cineva Itic. Acum ca m-am regasit, mi-am facut o lista cu toate persoanele care au fost la nunta mea. Celor care nu mi-au adus atunci cadouri le voi trimite o carte postala (cu plata la destinatar, ca sunt prea multi in categoria asta) cu textul “Noi suntem bine. Suntem in continuare unul langa celalalt (CASATORITI). Ne e dor de voi. Va asteptam cat mai curand. Cand veniti, nu uitati sa aduceti si cadoul, stiti voi care”. Ceilalti vor afla ca obiectele pe care ei le-au considerat cadouri nu sunt de nici un folos copiilor mei (trebuie sa ma gandesc la viitorul copiilor, nu pot sa-i las sa-si inceapa viata fara nici un sprijin).
    Acum, Julius, vreau sa stii ca cei doi copii ai mei sunt dornici de cunoastere. De aceea, te rog, pentru ca tot au mai ramas ceva carti de la concursul anterior, trimite-mi si mie doua (dar sa fii atent sa fie tot de alea cu salarii in ele; eventual salariul lui Pirca si cel al lui Groparu, ca am inteles ca cel al lui Eftimie deja s-a dus).
    Cat despre cires, s-a uscat. Cred ca taranu’ ala care mi-a dat cireasa al carui sambure l-am pus in pamant, nu mi-a dat-o cu draga inima chiar daca a zis ca nu ma costa nimic (si nu-mi dau seama de ce, ca doar nu am luat-o numai pe aia, iar lui ii mai ramasese aproape jumatate pentru vanzare).

  15. Dan1 23 September, 2010 at 12:00

    @Anonimu_Mihai
    Care salariul lui Groparu, bre!? N-ai citit aici: http://www.dailycotcodac.ro/2010/08/debut-pe-daily-cotcodac/#comment-54038 ?
    Si uite de-aia a ajuns bietu’ Groparu in situatia sa recupereze maruntis de prin banci ca sa-si ia si el macar o punga de pufuleti: http://www.dailycotcodac.ro/2010/09/2-lei-pentru-alpha-bank-sireaca/
    =))

  16. kekee 23 September, 2010 at 12:23

    Oameni buni, nu puneţi botu’ la vrăjala tiranului.
    Că n-are cărţi.
    Are doar un ” Socialism ştiinţific “, la care îi tot schimbă coperţile, şi-l pozează ca cum ar fi premiu.

  17. Miorlaupufos 23 September, 2010 at 13:40

    Mie nu-mi trebuie cartile. Eu vreau pisica. ;))

  18. mifty 23 September, 2010 at 13:55

    @tiranu’: nici măcar felicitări simple sau cu motz n-am câştigat :)) … şi oricum, am gusturi dubioase în materie.
    jumate în serios, aş zice să-ţi încerci curajul, şi să faci concurs cu premiul o carte la alegere.
    la alegere, am zis, deci să fie vorba şi de ceva-n malgaşă, apărută la editura “piratul liber” din mombasa, nu doar ce mai apare pe la editurile din manellia!!!…

    @miorlaupufos: unde, unde… unde se dau pisici ieftine??? 😀

  19. bogho 23 September, 2010 at 14:43

    Julius, poti sa faci o categorie VSFT si muti acolo postarile legate de concurs, inclus acele postari in care se vorbeste de premii. Asa va fi mai usor sa vezi ce premii s-au acordat

  20. EstNordEst 23 September, 2010 at 15:37

    va dati seama ca unii n-au supravietuit scaderilor de salarii si majorarii TVA… deci am si eu sanse sa castig una dintre cele care raman…
    abia astept sa particip

    Iar la mine nicio sansa sa mor de la atat lucru… sunt al naibii de rezistent !!! 🙂

  21. silavaracald 23 September, 2010 at 16:44

    @Julius
    Mie nu mi-a plăcut deloc cartea aia de Pascal Bruckner, aia cu ”Care dintre noi a fost primul”, pe care mi-ai trimis-o. Așa că, ori mi-o schimbi cu alta, ori îmi dai comentariul cu care am câștigat-o înapoi! #-o

  22. sebra 23 September, 2010 at 17:30

    @slvc,
    Bre, fată! Calu’ de dar se caută de dinţi?? Avea coperţi?? Era colorată (coperta)?? Avea şi pagini tipărite?? Păi dacă avea toate astea de ce nu ţi-o plăcut? N-auzi câţi sunt care nu au primit cartea? :))

  23. JULIUS 23 September, 2010 at 18:13

    @sebra: da, ma, daca nu i-am dat anatomia lui Papilian nici nu se uita 😀

  24. sebra 23 September, 2010 at 18:43

    @Julius,
    Ce ţi-e şi cu mâţele doctorii ăştia…
    Ai consemnat că am certat-o, da? 😀

  25. Anonimu_Mihai 23 September, 2010 at 20:04

    @Dan1,
    Ce scrie Groparu pe acolo, e praf in ochi pentru lume. Pana la urma, de ce tot bate el drumurile pe la banci? (asa-i ca nu te-ai intrebat asta?) :))

  26. Anonimu_Mihai 23 September, 2010 at 20:09

    @Sebra, ai certat fata degeaba. N-ai citit ca ea a primit cartea in schimbul unui comentariu? Si daca lui Julius i-a placut comentariul pe care ea i l-a dat, mi se pare normal sa vrea si ea de la Julius o carte care sa-i placa ei, nu lui (sau poate de aia i-a si dat-o, ca nu i-a placut nici lui 😕 )

  27. sebra 23 September, 2010 at 20:18

    A_Mihai,
    Nu eşti atent! A primit! Faţă de alţii care au câştigat şi nu au primit, sau, şi mai rău, faţă de ăia (!) care nu au câştigat nimic =))

  28. Dan1 23 September, 2010 at 20:45

    @Anonimu_Mihai
    Pai e clar, bre! Bate drumurile la banci, doar-doar o scoate vreun ban s-o duca si el de pe o zi pe alta… Ca tiranu’ asta nu i-a dat nici bonurile de masa, din februarie, auzi tu! =))

  29. Dan1 23 September, 2010 at 20:46

    @sebra
    Tu, care primisi o imprimanta HP, ti-e usor sa te legi de altii care au primit doar o carte, daaa? =))

  30. sebra 23 September, 2010 at 20:53

    @Dan1,
    Par ipocrită dacă spun că mi-aş fi dorit mai mult o carte? :-??

    p.s. Şi cât o să-mi scoateţi ochii cu imprimanta aia? :(( :((
    p.s.2 se duce cartuşul imediat şi nici nu merge injectat cu seringa! Vă simţiţi mai bine acum? 😀

  31. M3bis 23 September, 2010 at 22:28

    @sebra
    Dă-i pastile, dacă nu merge cu injecţii. Sau bagă-l în perfuzii!

  32. N.A. 23 September, 2010 at 22:31

    Doua carti si un ziar, da? 😀
    Ambele carti cu pornache, din cate tin minte, una cu mituri erotice romanesti si alta cu marchizul de Sade? sau cam asa ceva.. da’ pe-ale mele le astept livrate personal! 😀

  33. N.A. 23 September, 2010 at 22:34

    Stiu sigur ca mai castigase o carte, si nu si-o primise, domnul Florian.. Pe unde-o mai umbla?

  34. punKreas 23 September, 2010 at 23:28

    Cred ca domnul Florian s-a calugarit :))
    Vedeti ca mai aveti de trimis si niste sincere felicitari, dar va faceti ca ploua 🙁

    @sebra: daca faci poze pe banda rulanta, normal ca se duce cartusul. Cumpara cartusul ala mare care e vreo 90 de lei si nu se mai consuma repede. Si nu incerca faza cu seringa, asta daca nu vrei sa platesti capul de printare din banii tai (care e cam jumatate din valoarea multifunctionalului)
    Atat am avut de zis =))

  35. sebra 23 September, 2010 at 23:32

    @punKreas,
    Nu am făcut nici măcar o poză în joacă. Cartuş cred că am luat mare, la vreun milion şi ceva, iar cu seringa la ea nu am reuşit, dar la alte hp-uri mai vechi, merge de minune 🙂

  36. Dan1 24 September, 2010 at 08:35

    @sebra
    Pai, poti sa tiparesti tu cartea urmatoare pe care o s-o câstigi la imprimanta deja câstigata, ti-o trimite Julius in format electronic (pdf) si îi dai doar print. Voilà! =))

  37. Anonimu_Mihai 24 September, 2010 at 12:14

    @Dan1,
    Acu’ tiranu’ nu cred ca e chiar tiran din moment ce i-a deschis omului cont la banca in care i-a depus bonurile de masa ca sa aibe Groparu de pe ce sa scoata dobanda. 😀

  38. Anonimu_Mihai 24 September, 2010 at 12:17

    @Sebra,
    Io zic sa te iei dupa @silavaracald. Nu-ti convine imprimanta(sau s-a descarcat cartusul) zi-i lu’ Julius ca nu-ti mai place modelul. Sa-ti trimita alta! 😀

  39. sebra 24 September, 2010 at 12:52

    @A_Mihai,
    Nu-mi da idei 😀

Leave a reply