Daily Cotcodac

Aventurile familiei Puiu în strǎinǎtate, noul serial Daily Cotcodac

Ştiţi cum se recunosc românii în strǎinǎtate, nu? Normal cǎ ştiţi, doar şi voi faceţi exact aceleaşi lucruri, nu le mai enumerǎm acum (plus cǎ nu suntem tâmpiţi sǎ stricǎm atâtea poante bune pe un promo, doar ştiţi cât de greu ne vin). Serialul care debuteazǎ mâine dimineaţǎ pe Daily Cotcodac urmǎreşte exact aventurile unei familii de români – familia Puiu – în strǎinǎtate, vǎzute prin ochii celor mai nefericiţi români de pe Pǎmânt: cei care locuiesc în altǎ ţarǎ şi primesc vizita unor conaţionali. Dar, iatǎ şi o scurtǎ prezentare a familiei Puiu:

Aventurile Familiei Puiu în strǎinǎtate

Autor: Megami

Personaje:

Domnu’ Puiu (sau Cocoşul Obosit), tatǎ de familie şi posesor de afacere personalǎ deosebit de profitabilǎ. Dupǎ o viaţǎ de muncǎ şi nedreptǎţi îndurate cu stoicism, domnu’ Puiu se considerǎ un om de succes, a cǎrui datorie este sǎ le arate celor din jur calea cea dreaptǎ. Ceea ce îi lipseşte unui personaj de statutul sǎu e amanta, însǎ femeile din ziua de azi umblǎ numai dupǎ profit şi niciuna nu se mulţumeşte doar cu onoarea de a fi amanta domnului Puiu.

Doamna Puiu (sau Gǎina Bǎtrânǎ, fostǎ Puicuţǎ), caracterizatǎ de râsul şǎgalnic cu care cucerea inimile domnilor în tinereţe. În prezent, doar Doamna Puiu nu-şi dǎ seama cǎ şi-a pierdut oarecum din farmec.

Cocoşelul Corporatist, fiul cel mare al familiei Puiu. Mândru angajat la o multinaţionalǎ, i-ar plǎcea sǎ se dea bǎiat de bani gata dacǎ nu ar fi acut conştient de efemeritatea lucrurilor care pot fi cumpǎrate cu bani. Principiul sǎu: distracţia trece, banul rǎmâne.

Puişorul Penal, fiul cel mic al familiei Puiu. Şi-a câştigat porecla datoritǎ expresiei sale favorite, pe care i-o adreseazǎ cu superioritate doamnei Puiu ori de câte ori aceasta îl incomodeazǎ cu prezenţa ei: “Ce penalǎ eşti!”.

Aşadar, nu rataţi mâine primul episod: Familia Puiu în Japonia.