Daily Cotcodac

Cercetatorii romani despre Super Cristal

Vivi Floricica

Am fost in vizita la niste prieteni, sot si sotie, pe care nu i-am mai vazut de mult. Stiti cum e cand te duci in casa altuia – nu poti sa explorezi, dar cand te duci la baie si inchizi usa… Eh, asa am studiat eu toate produsele pe care le aveau astia in baie. Dupa cateva minute bune de cercetare, observ ca astia se spala pe dinti cu Super Cristal. Nu m-as fi gandit ca cineva care foloseste gel de dus Dior, sampon Vichy, etc., se spala pe dinti cu Super Cristal… si cu periuta Colgate 350 sau cat e. Hm… ciudat!

Intr-un tarziu, se duce si Alec. Vine inapoi si zice direct: “Ba, ce tare! Folositi Super Cristal!”. La care ne raspunde tipul: “Pai am vazut la voi si ne-am gandit ca stie Alec mai bine. De ce sa ma iau dupa reclame, ma iau dupa ce vad ca foloseste unul din domeniu! Adevarul e ca e foarte buna!”.

Noi nu folosim prea des Super Cristal. Ultima oara a fost cand ne-am intors de la munte cu un tub plin. Un tub pe care il cumparasem de la cabana (doar de asta avea) pentru ca sotul meu, dintolog de meserie, desi batuse vreo 40 de km pana in cel mai apropiat oras, luase cea mai scumpa pasta de la raionul de paste de dinti. Stiti care e cel mai scump lucru de la raionul de paste de dinti? Corega!!! (cititi toata aventura aici).

Si asta era acum vreo 2 ani. Dac-ar sti ei de ce foloseam noi Super Cristal…

O sa incepem si noi sa folosim de-acum, ca ne-au zis astia ca e buna. Sau credeti ca cercetatorii britanici au alta metoda de cercetare?