Daily Cotcodac

Trăiască naşu’ mare, Mogulul!

Vivi Floricica

N-am înţeles de ce tot mai multă lume crede că, mai nou, mă trag de şireturi cu mogulul. Mă întreabă lumea aşa, conspirativ: „Fată, da’ cum e Voiculescu?”. Păi daţi, mă, un search pe google, la imagini. Aşa e Voiculescu!

Alţii mă întreabă de ce nu mă angajez la Antene, că doar am pile. Da, mă! Aştept să-l dea pe Badea afară şi o să fac „Prin gură presei”. Şi dacă aveţi cumva nevoie de un job, o să lansăm în curând rubrica „Antene Jobs”. Rămâneţi aproape!

Unii, mai discreţi, mă întreabă care e combinaţia şi cum de a ajuns mogulul să scrie la Daily Cotcodac. Păi… aţi mai citit voi, în ultimul timp, vreun text de-al lui Julius în care să scrie că stă în Dristor?

Invidioşii nici măcar nu mai întreabă, ăia sunt convinşi că mogulul pompează bani grei în DC. Mai ales, în Julius… E doar o chestiune de timp până când o să citim pe prima pagină în Libertatea că Julică şi-a luat nu ştiu ce maşină, i-a furat gagica lu’ Poponeţ şi a spart jdemii de euro aseară în Bamboo. Asta după ce săptamâna trecută şi-a lansat linia vestimentară „DC”, prezentată de logodnica lui, Claudia Schiffer.

Cel mai tare a fost unul care m-a întrebat dacă e de gaşcă. Da, mă, e! Să vezi ce chefuri tragem la DC, el aruncă cu banii şi noi chiuim. Aduce pe cine vrem noi să ne cânte, săptămâna viitoare îl aduce pe Dolănescu.

Eee, şi asta e cam partea lui Julius. Eu îl pun naş la botez, că la nuntă l-am ratat… Da’ vorba aia: „Măcar ăsta micu’ să trăiască bine!”.