Daily Cotcodac

VSFT? – Maestrul Julesini, acum şi-n oraşul dumneavoastră!

Băi frate, ce ghinion aţi avut! Exact când aţi reuşit şi voi să scrieţi un comentariu haios, am dat premiul prin tragere la sorţi.

Pentru că, dintre cei 2907 de oameni care au citit ieri revista noastră, 2899 n-au fost pe messenger la ora potrivită, să vă spunem şi cum a decurs extragerea. În primul rând, cei opt iubitori de lectură prezenţi au votat, în unanimitate, să nu participe decât ei înşişi la concurs – încercăm să reproducem exact cuvintele colegilor voştri, iată-le: “Cei care nu-s prezenţi să nu intre în concurs. Nu-i cunoaştem, sunt cam dubioşi, probabil au şi condamnări. Nu ne amestecaţi, vă rugăm, cu asemenea scursori ale societăţii”.

În asemenea condiţii, vă daţi seama cât de uşor a fost să mânărim – pentru un prestidigitator de talia maestrului Julesini a fost floare la ureche să anunţe câştigătorul şi să dispară de pe mess înainte ca onoratul public să bage de seamă. A câştigat domnişoara Delly, dar şi domnul Arsulici, care s-a învârtit de vreo două id-uri de gagici (motiv pentru care, domnule Florian, dacă eşti fair-play, te rugăm să-i acorzi sincerele dumitale felicitări).

Concursul nostru de astăzi se adresează exclusiv celor care îşi doresc cu adevărat una dintre cărţile de aici (de fapt, cred că doar două nu au fost încă revendicate, “Teoria generală a ocupării forţei de muncă, a dobânzii şi a banilor” şi “Animal tropical”). Pentru a intra în concurs, de obicei vă punem să postaţi un comentariu, însă astăzi fiind vineri, zi scurtă adică, puteţi doar să vă prefaceţi că postaţi un comentariu.