Daily Cotcodac

Vino cu mine în Tabăra de graşi

Julius

 

Mă rog, oficial îi spune ShapeShift Gym Camp – adică ceva frumos, să înţeleagă şi corporatiştii -, dar noi aici, la Daily Cotcodac, suntem nişte oameni sinceri şi nu ne ascundem după deget: practic, e o tabără de graşi. Sau, dacă vreţi, de grăsuţi – aşa sună şi mai drăguţ, şi mai liniştitor, parcă nu vă mai simţiţi în pericol să vă înfulece ceilalţi participanţi.

 

Ce este însă această tabără de grăsuţi? Un loc în care oameni cu diverse probleme legate de greutate primesc consultaţie individuală de nutriţie şi sport (inclusiv un plan alimentar individualizat pe termen lung, de pildă). Un nutriţionist şi un trainer îi vor ajuta pe participanţi să-şi depăşească problemele de greutate, în timp ce actorul Cristi Martin va ţine un workshop pentru eliminarea blocajelor şi creşterea încrederii şi a stimei de sine, aşa încât grăsuţii noştri să nu cumva să se sinucidă înainte să apară primele rezultate.

 

Ce caut eu, un bărbat atât de bine, aici? Bună întrebare, vă mulţumesc pentru ea. Ei bine, aş vrea să dau jos burtica. În ultimul an am învăţat cam tot ce se putea învăţa de pe google, pot slăbi 7-8 kilograme într-o lună şi apoi mă pot menţine aşa, însă orice aş face, burtica e tot acolo. Ştiu că în fiecare dintre voi, chiar şi în cei care au peste 100 de kile, zace un mic nutriţionist, însă eu sunt un tip plin de prejudecăţi şi aş vrea să aud totuşi ce au de spus nişte oameni care chiar se ocupă cu asta.

 

 

Aşa că între 24 – 27 septembrie mă găsiţi în tabăra de grăsuţi de la Fundăţica, judeţul Braşov. Aveţi toate detaliile aici, în caz că vreţi să veniţi cu mine.

 

PS: Pensiunea e foarte ok, l-am trimis pe Gerald Butler înainte să vadă cum e şi m-a sunat mulţumit: “Bătrâne, pentru mine a fost super ok cât am stat în România, dar na, mie nu-mi intră donaţiile tale de pe Daily Cotcodac, mă mulţumesc cu ce e. Dar încearcă totuşi, cred că o să-ţi placă”.