Daily Cotcodac

Sincerele felicitări, adjudecate, magneţii încă se joacă

Premiul cel mare, sincerele noastre felicitări, a fost umflat relativ uşor de Lepka, pentru comentariul: “Probabil, după ce li s-a întâmplat colegilor tăi moguli în ultima vreme, pleci într-o ţară care nu are acord de extrădare cu România. Dar ştiind că eşti o fire profund spirituală, am să particip la concurs cu destinaţia Tibet”.

 

Ce trebuie să reţinem noi de aici? În primul rând, că nu vom avea în următoarea perioadă texte omagiale pe Daily Cotcodac, nu voi fi prezentat de către distinşii autori drept victimă a represiunii regimului. Vasăzică, doamna Monica şi doamna Ina nu vor ţipa isteric la procurori, Ozzy nu va face şpagatul pe două scaune, iar George Damian, acest panda competent al nostru, nu vă va explica, cu toată dragostea, că nu există probe împotriva mea. Vă scutesc (pe de altă parte, din banii strânşi din donaţii n-aş putea cumpăra absolut nimic, fie el acest nimic şi de 70 de ori mai ieftin decât preţul real).

 

În ce priveşte răspunsul la întrebarea din concurs, nimeni nu a indicat până acum destinaţia exactă. Au fost câteva răspunsuri pe jumătate corecte, aşa că revin cu câteva indicii. În primul rând, ca să restrângem aria geografică, e vorba de Indochina. Şi sunt două ţări, nu una.

 

 

Cititorul care indică primul cele două ţări câştigă un magnet de frigider de 2 euro, putând intra în posesia lui după ce va plăti o bere de 5 euro într-un bar pe care îl vom stabili de comun acord, la întoarcere.