Daily Cotcodac

Cât o mai lălăim aşa cu site-ul?

Este o întrebare firească, şi noi i-am adresat-o lui M3bis, ba chiar repetat, în timp ce-i zdrobeam degeţelele cu un ciocan. Printre urlete, am înţeles că site-ul are nişte probleme de securitate, iar nişte băieţi din Rusia ni-l dau zilnic jos ca să plaseze în textele din arhivă link-uri către cazinouri online şi alte site-uri dubioase.

Am fost nevoiţi să ne punem ochelarii, halatele şi să îi arătăm un fierăstrău: „Tetrise, poate nu ai înţeles bine întrebarea. Nu ne interesează deloc care e problema, te-am întrebat când o rezolvi”. „Cred că are ceva în urechi”, a intervenit împăciuitor Ozzy. „Beni, ia dă bormaşina aia, să-i desfundăm omului urechile!”

Ăsta a fost momentul în care lui M3bis i-a revenit miraculos auzul: „Uăi, lasă fierăstrău’ cela jos!” „Dă-mi un motiv întemeiat”, a răspuns Ozzy, scărpinându-se gânditor cu o şurubelniţă. „Până duminică”, s-a anjagat M3bis, fără să-şi ia ochii de fierăstrău, „mut Daily Cotcodac pe un server nou, pe care nu mai pun alte site-uri”. „Şi dacă nici aşa nu merge?”, a întrebat doctorul Şendroiu, ciupindu-şi mănuşile de cauciuc. „Atunci vă las să mutaţi site-ul la o firmă serioasă de hosting”.

„Fie”, a zis Julius. „M-am ataşat prea mult de butoiul tău de murături, îţi mai dau o şansă. În locul tău, n-aş rata-o”.

Se răsuci pe călcâie şi le făcu semn colegilor să-l urmeze. Se aplecară deasupra patului aflat în celălalt colţ al încăperii şi îl priviră cu reproş pe omuleţul care se zbătea să se elibereze din chingi: „Călăraşule, de ce n-ai trimis, mă, textele când te-am rugat? De ce ne sileşti să-ţi facem asta?”