Daily Cotcodac

Revolta cititorilor împotriva mogulului cărpănos

Julius

De câte ori câte un autor se plânge că viaţa e grea şi, vezi Doamne, nu-i uşor să scrii glume cu burta goală (bine, dacă ar fi judecăm după calitatea glumelor, ai zice că Daily Cotcodac e scris de sfinţii părinţi athoniţi care pustniceau cu 6 măsline pe zi), mânia voastră, a cinstiţilor cititori, se îndreaptă mine: “Al dracu’ mogul cărpănos, întoarce banii cu lopata, iar bieţii autori se zbat în nevoie!” Aud chiar că am o lopată cu coadă de fildeş ca să întorc banii, dacă am înţeles bine de la Dan1.

Adevărul e că lucrurile nu stau defel aşa – am o lopată normală, ca orice miliardar de rând. Mai lucrez pe ici, pe colo, cât să mănânc un cremşnit cinstit în week-end la Monte Carlo cu preferatele mele, fotomodelele internaţionale. De bine, de rău, mă descurc.

Prin urmare, eu n-am nevoie de banii pe care, cu atâta generozitate, îi donaţi pentru bieţii autori exploataţi de mogulul cărpănos. Singura mea problemă e de natură matematică: cum împart 50 de euro (suma la care se ridică, până acum, generoasele voastre donaţii) la atâţia autori?

Aştept răspunsurile voastre la adresa de aici.