Daily Cotcodac

Fii prietenul nostru imaginar pe Facebook

Reluăm un text publicat acum 2 ani, reamintindu-le celor care ne citesc de puţină vreme că, de câte ori un om se abonează la pagina de facebook Daily Cotcodac, undeva în lumea asta un pinguin de pe Animal Planet îşi reziliază contractul cu RCS & RDS.

Dacă ne citiţi cu o oarecare regularitate, veţi fi cu siguranţă surprinşi să aflaţi că există pe lumea asta şi prostii pe care ne jenăm să le publicăm în pseudo-revista noastră – altfel, nu tocmai renumită pentru stardardele înalte de publicare. Dar, fiindcă nişte oameni de bine s-au gândit să inventeze ceva pentru ca nici o prostie să nu se mai piardă vreodată, ci să poată fi împărtăşită pe dată tuturor – ne referim acum la facebook, nu la televiziune -, vă daţi seama că n-aveam cum să lipsim tocmai noi de-acolo.

Prin urmare, dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce glume pot fi atât de proaste încât să nu le publicăm aici, dacă vă plac filmuleţele haioase cu pisicuţe (mă rog, noi nu credem că vă plac, probabil vă uitaţi la ele de frică să nu facă pipi pe covor dacă nu le acordaţi suficientă atenţie), dacă vreţi să ascultaţi cea mai îngrozitoare muzică sau, în fine, aţi vrea să vedeţi ce gagici care citesc Daily Cotcodac au poze de la mare, vă invităm să vă împrieteniţi rapid cu noi pe facebook.

Tot acolo o să găsiţi şi link-urile spre ultimele texte postate pe site-ul nostru, ca să nu mai fie nevoită secretara dumneavoastră să urle prin birou: „Şefu’, intraţi repede pe Daily Cotcodac, că au pus un text nou şi, dacă nu vă grăbiţi, iar nu apucaţi să postaţi primul comentarii!”.