Daily Cotcodac

Recomandări de seară: tu ce fapte bune ai făcut azi?

Începem cu ceva ușor, de seară: economie, cu Moise Guran. Înainte să închideți toți Daily Cotcodac, încerc să-i rețin măcar pe cei mai băsiști dintre voi: o să înnebuniți de plăcere citind ce prostii mai face guvernul Ponta!

În Belgia (exact, țara în care e și orașul Anvers), Băse nici măcar nu mai neagă că ne ascultă telefoanele.

Vezi aici bicicleta cu cadrul de bambus! Sigur o să vrei și tu una! (iertați-mă pentru titlurile astea, dar toată ziua am citit presă quality).

Și acum, obișnuita noastră cerșeală de like-uri. În cel mult 10 secunde vă puteți face un cont aici (merge, mi-am făcut eu, Usain Bolt ar înnebuni să știe ce timp am scos! – mă iertați din nou, între timp intrasem iar pe Gândul), dați click pentru a vota proiectul vostru preferat / județul Cluj și votați proiectul „Clasament al liceelor din judetul CLUJ AFA-CSD” – e al soră-mii. Așa, mă ajutați și pe mine să devin fratele ei preferat.

Și ultima, fără cont, fără nimic, doar un like la poza asta – e un concurs și premiul, în caz că va fi câștigat de poza respectivă, va merge la un copil orfan.

Ați văzut câte lucruri bune ați făcut astăzi? Ați ajutat un frățior să devină mai bun, ați ajutat un copil orfan, l-ați înjurat pe Ponta, l-ați înjurat pe Băse și, nu în ultimul rând, ați citit Daily Cotcodac. Mai intrați pe aici, Maica Tereza scoatem din voi.