Daily Cotcodac

Recomandări de seară: Hădean, will you marry me?

Un studiu făcut de Symantec arată că site-urile porno sunt abia pe locul 10 în ce privește pericolul de infectare cu viruși. Ca și cum asta ar conta – vezi Doamne, noi, bărbații, n-am fi suficient de curajoși ca să înfruntăm pericolele.

Cu presa pusă cu botul pe labe (ultimul raport al Freedom House a fost publicității acum o lună, dar și rapoartele europene din ultimul timp arată același lucru), Budapesta alunecă ușor, ușor pe panta protocronismului și a delirului naționalist. Sper că Alcibiade e vigilent și-i va trimite înapoi în pusta mongolă pe acești impostori care vor să ne uzurpe statutul de buricul lumii tocmai nouă, noii strămoși ai Romei.

Jurnalistul-procuror, modă lansată de Antena 3, s-a clonat repede și acum bagă spaima în ciocoi cam pe la toate televiziunile, arată un studiu al agenției A.P. E drept, ca să-l parafrazez pe Andrei Pleșu, că doar la Antena 3 invitații riscă să primească o tigaie-n cap de la Dana Grecu dacă nu răspund cum trebuie.

Foarte multă lume mă întreabă prin oraș dacă îl cunosc pe Adi Hădean și, fără să aștepte răspunsul, continuă repede: „Cum e tipul?”. Răspund de fiecare dată că nu-l cunosc, dar îmi place tipul și l-aș lua de nevastă. Lumea râde, dar, serios, nu văd de ce: sex oricum nu faci cu nevasta, că nu ești nebun; în schimb, că tot se făcu seară, mi-ar plăcea să-l aud pe Hădeam strigându-mă din bucătărie: „Julius, lasă site-ul și hai la masă, e gata supa cremă de cartofi. E cu lapte de cocos, cum îți place ție!”