Daily Cotcodac

Recomandări de seară, doar pentru fete

Vine vara, fetelor, și cu toate știm că mai bine am muri de o sută de ori decât să avem călcâiele uscate, să se vadă urât din săndăluțe. Iată deci trei pași simpli prin care putea evita această oroare. Urmați-i și foarte curând, cu călcâiele fine, veți putea trece la punctul 4: „Iubiii, am văzut niște săndăluțe frumoooase! Și erau și ieftineee, doar 4 milioaneee”.

Să vă recomand și o aplicație de facebook, fetelor: Școala de Beauty Blogging. Dacă aveți un blog de fete (pentru Hădean și Radu Udrescu: fete-fete, zic), vă puteți înscrie și juriul o să vă monitorizeze blogul timp de o lună. Premiile sunt drăguuțe: 2 zile de workshop-uri la Loreal România (ca să fie și mai mișto, cred că vă puteți lua și prietenul cu voi; sper că au oamenii ăia un scaun acolo pe care să-l lăsați 2 zile să vă aștepte), un update la designul blogului făcut de Pixio sau marele premiu, o trusă de make-up. Din motive de neînțeles, marele premiu poartă numele de „premiul 3”.

Am vrut să închei aceste recomandări cu o piesă de teatru, dar cred că-mi forțam norocul prea mult, e posibil ca soții unor cititoare să afle până la urmă unde stau.