Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Mihai Trăistariu și Oana Zăvoranu cer interzicerea comentariilor pe internet, pe motiv că nu-i normal să te înjure așa, oricine. Pe Zăvoranca să zic că o mai înțeleg, sunt hateri care înjură mai oribil decât ea, sigur e și un pic de invidie profesională la mijloc. Dar Trăistariu chiar nu văd ce are cu ăia care-l înjură pe net – fată, ăștia măcar n-au cum să dea cu ouă!

„Războiul rece a început în România” este titlul ultimului articol publicat de George Damian pe blogul său. Desigur, un jurnalist serios ar fi pus măcar semnul exclamării în titlu, iar unul și mai serios – să zicem, de la Cancan – ar fi titrat chiar: „Stalin a avut o amantă româncă!” Dar, pe cine păcălesc eu? Îl știm cu toții pe Damian, sigur e un text de-ăla documentat în care faptele sunt prezentate obiectiv, ușor plicticos, kum scriau pe vremuri ziarishtii, gen.

Iată și un filmuleț care îi va face plăcere fratelui Andryusha. Intuiesc deja primul lui comentariu: „Femeile n-ar trebui să-și ducă singure mașina la spălătorie. Conform codului rutier afgan…”