Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Fiindcă se apropie 8 Martie (vă rog să-mi amintiți asta chiar în dimineața respectivă, că altfel cine știe pe unde naiba mai merg), Daily Cotcodac sare încă o dată în ajutorul vostru (ați putea aprecia efortul promovându-ne mai mult pe facebook, dar, mă rog, recunoștința e floare rară; garfield face). Deci, doar de dragul vostru, am dat o tură pe site-urile de fashion, să vă dau o idee mai de Doamne-ajută pentru 8 Martie. Așa am aflat că bijuteriile glamour nu sunt la modă anul ăsta, acum fiind foarte trendy alea freaky: scalpuri încrustate cu pietre colorate, gheruțe, lilieci, capete de mort, etc. Unele sunt chiar mișto. Poze și prețuri, pe fashionavecpassion.ro.

Vecinul Tata Uraniu scrie despre o descoperire recentă ce va sta la baza viitoarelor calculatoare de dimensiuni liliputane, profețind că tehnologia va ajunge până acolo încât calculatoarele sau telefoanele mobile vor putea fi încorporate chiar și într-o simplă pereche de ochelari. Deci, vecine: tehnologia va fi cu adevărat avansată atunci când omul va putea produce ochelari pentru bărbați care se șterg singuri.

„Stau într-un bloc în care, dacă tastez mai tare, vecinii înțeleg probabil tot ce scriu” – un text de Andrei Crivăț despre eterna vecină de deasupra care, în loc să fie sexy și disponibilă, e o cretină isterică pe care ai strânge-o de gât.