Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Zerostiri.ro scrie că mai multe organizații au depus un proiect de lege care prevede obligativitatea unei consilieri psihologice înainte de a face avort. Dacă mai aud de oameni de-ăștia care știu ce e mai bine pentru tine, o să am curând nevoie de consiliere psihilogică să-mi înfrânez pornirea de a-i lua la pumni. Cât privește articolul de pe zerostiri, nu sunt de acord cu limitarea numărului de copii și nici cu partea privind țiganii – soluția în cazul lor nu e demografică, ci educațională; și naziștii erau mari iubitori ai controlului demografic.

Deși vă spun cu mâna pe inimă că stă într-o zonă din Berceni unde câinii rezidenți par niște hamsteri drăguți pe lângă dulăii noștri din Apărători, vecina Simona Tache continuă să se plângă nejustificat de maidanezii de pe străzi. În ce mă privește, nu voi spune nici măcar o vorbă despre cățelușii fără stăpân: încă îmi doresc să fac sex…

Mădălin Ionescu va da în judecată trustul Intact, scrie Reporter Virtual, citând Evenimentul Zilei. Sper că nu-i dă în judecată fiindcă nu l-au lăsat să facă emisiuni de calitate.

Fordul de la Craiova va costa undeva între 13.400 și 17.650 de euro. Nu, serios, într-o zi îl vor face!

Mitică Dragomir somează televiziunile să respecte contractul pe care l-au semnat, contract ce prevede, printre altele, că televiziunile „au obligația de a nu aduce atingere imaginii publice a LPF, cluburilor de fotbal, jucătorilor și oficialilor sportului”. Carevasăzică, forțând litera contractului, dom’ Mitică își dorește să interzică tot: emisiunile de genul „Procesul etapei”, criticile la adresa arbitrajelor sau a conducătorilor și, nu-i așa, campania „Mitică la brutărie”. Cum Daily Cotcodac n-a semnat nici un contract cu LPF, reține asta, Mitică: