Daily Cotcodac

Nu candidăm la RoBlogFest

Ne-a înscris altcineva, îi vom trimite astăzi un mail lui Dragoș Novac să ne scoată de pe lista candidaților, ca să fim siguri că nu câștigăm împotriva voinței noastre.

De ce nu candidăm? Fiindcă am câștigat această competiție acum 2 ani și corect e ca, după ce ai făcut asta, să-i lași pe alții mai tineri.

Nu vom lăsa însă infernala mașină de vot a Daily Cotcodac să ruginească de tot, vom susține câteva bloguri care considerăm că merită să fie cunoscute: Fashion avec Passion la categoria Blog de fashion, TravelGirls la categoria Blog de travel, iar la categoria Cel mai popular blog îl vom susține pe simpaticul nostru documentarist, George Damian.

Ar fi și păcat să nu câștige George Damian – cum altfel ar putea pleca anul viitor de la DC, complet scârbit de ce se întâmplă aici, dacă nu l-am ajuta să câștige RoBlogFest-ul? Cum l-aș putea privi în ochi dacă, înainte să plece de la DC, nu l-aș numi „mareșalul inimilor” și n-aș face din el cel mai îndrăgit autor de pe Daily Cotcodac?

Nu mă lăsați să-mi crape obrazul de rușine: intrați pe contul de anul trecut (dacă nu aveți, vă faceți unul nou) și votați blogurile recomandate de noi la RoBlogFest 2012.

PS: Haide, bre, când v-am dezamăgit eu? Am negociat deja, mita electorală e pe drum, veți fi cumpărați fără rușine.