Daily Cotcodac

Cele mai tâmpite evenimente de pe 8 martie 2012

Simona Catrina

Concert Ștefan Bănică, la Circ. Va cânta și ne va încânta pe 8 și pe 9, ați auzit bine, la Circ (nu mai râdeți), fiindcă pentru el femeile și măcinicii – adică bunăciunile și bunătățile – merită aceeași atenție. Un site care vinde biletele sex-simțitorului îl recomandă: ”Spectacolele se desfasoara intr-un cadru intim, cu accent pe emotie, caldura, printr-un contact direct al artistului cu publicul (sic!).Decorulacestui gen de spectacoleste special conceput in acestsens, creandintimitateaspecificaconcertelor”. Am respectat ortografia originală a tamtamului.

Concert Chippendales, la Timișoara. Stripperii uleioși de care deja ne-am săturat noi, astea din București (e bun un orgasm multiplu, dar nici chiar așa de multiplu), se cărăbănesc la Timișoara. Nu știu de ce, bărbații trăiesc cu ideea cretină că, de 8 martie, femeile vor să vadă striptease masculin. Asta e o prostie! Femeile vor să vadă striptease masculin tot anul.

Striptease masculin în Păulești, Prahova. Voi vă dați seama câți stripperi are țara asta, dacă până și Păuleștii de Prahova a arvunit câțiva, taman pe 8 martie, când e bătaie pe ei?

Medalion de șalău, în Tulcea. La nu’ș ce club de-acolo, contra la 95 de lei, de 8 martie primești ”șalău cu sos de portocale, cotlet de porc și pept (sic!) de pui cu sos de mere”. Așa, ca de ziua femeii. Ce-i mai grațios decât un cotlet ferm, fără celulită și fără trichineloză?

Concert Compact la Ghimbav. Trupa Compact – exact, aia cu ”Faaaaata din vis” – are concert pe 8 martie în Ghimbav, județul Brașov. Presupun că vor descinde cu elicopterul local pe scenă, ca prearegretatul Michael Jackson.

Ședința Comisiei de Dialog Social din Ministerul Agriculturii. ”Proiectele de acte normative, initiate si avizate de conducerea MADR, vor fi dezbatute in cadrul sedintei Comisiei de Dialog Social joi, 8 martie 2012, ora 1000 (sic!), sala 20. Documentele se gasesc in sectiunea Dialog Social –>Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale”. La asta chiar vreau să merg, are cineva un bilet în plus?