Daily Cotcodac

Recomandări de seară: de ce sunt ieftine casele în Franța

Voi cum credeți că e corect: „Majoritatea cititorilor noștri iubesc gramatica” sau „Majoritatea cititorilor noștri iubește gramatica”? Hmm, de ce simt că majoritatea ați spus o prostie?

Camionagiu mi s-a părut mereu un tip foarte de treabă, și textul ăsta îmi confirmă încă o dată asta. Problema, Camio, e că nu mi-am revenit după despărțirea de Ovidiu și nu mă simt încă pregătit pentru o relație cu un alt autor.

Dunărea înghețată. Nu știu de ce, pozele astea mi-au adus aminte de scena cu Ostap Bender deposedat de mica lui comoară, țopăind pe gheață și strigând, în timp ce grănicerii români trăgeau în el: „S-au pornit zăpoarele, domnilor jurați!”

Polonezii au găsit, în sfârșit, antidotul pentru țiganii noștri: îi iau peste picior. Metoda funcționează, îmi amintesc că și eu am făcut mai demult mișto de o țigancă ghicitoare și asta a scos-o din minți. Ee, cam de atunci merge treaba atât de bine.

Un sat din Franța se vinde cu totul: 19 case, biserică, câteva grajduri pentru animale, un teren de tenis și o piscină – 327.000 de euro, tot. Vi se pare suspect de ieftin? Țineți totuși cont că, dacă îl cumpărați, o dată la 20-30 de ani va trebui să suportați ocupația germană.