Daily Cotcodac

Recomandări de seară: ce mișelii mai fac chelnerii

Știați că ospătarii pun zahăr în mâncarea copiilor ca să-i facă să le ceară părinților să revină la restaurantul respectiv? Sau că „meniul zilei” e compus din mâncarea cea mai veche, de care vor să scape? Ce mai fac chelnerii atunci când nu-ți scuipă în mâncare, pe Questioare.

Iată un pacient pe care am impresia că îl știu de undeva, deși nu-mi aduc aminte exact de unde.

Două articole complementare, despre cum să-ți vezi de treaba ta, în caz că ai vreuna – Stricatul pieței, teama celor mediocri (Zero Știri) și M-listerul (Tvdece).

Și, tot din zona asta, un articol al Simonei Tache – Sunt nescrisă, caut URGENT locuri în care să scriu gratis! Vecină, mai încet, te rog, că strici piața, sunt în negocieri avansate cu Camionagiu să-mi dea el niște bani ca să-l las să scrie pe Daily Cotcodac!