Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Fiindcă le-am lăsat pe fete dând play la nesfârșit minunatei piese de metal suedez de mai devreme în așteptarea recomandărilor de seară, începem cu ceva drăguuț: cele mai răsunătoare falimente din lumea modei. Eu, de pildă, habar n-aveam că Snoop Doggy Dog (sau cum l-o mai chema acum) a încercat și el să vândă hăinuțe – din motive de neînțeles, probabil oamenii au refuzat să poarte costume cu turul pantalonilor la călcâi.

Dacă v-ați bucurat că FMI a recomandat guvernului român creșterea salariilor și a pensiilor, citiți pe biziday.ro și cu ce alte recomandări a venit la pachet această veste minunată. Ați citit? (mă, ați revenit pe Daily Cotcodac, da?!) Carevasăzică, această veste extraordinară nu e, de fapt, prea grozavă pentru angajații din sectorul privat – cu excepția, bineînțeles, a angajaților lui Patriciu, pentru ei mărirea sau tăierea salariului e practic același lucru.

În încheiere, o veste cu adevărat proastă: în maximum două săptămâni, Facebook va trece automat toți userii la Timeline. Dacă nici acum, în urma acestui abuz incalificabil și a disprețului total față de omul de rând, nu ieșim în stradă, chiar nu știu ce ne-ar mai putea scoate din casă.