Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Romanian Global News avertizează că autoritățile sârbe vor anunța mâine, 24 ianuarie, prin intermediul unei asociații românești controlate de Belgrad, că limba oficială a românilor din Timoc este limba vlahă. Iată deci că, după limbile aromână, istroromână, meglenoromână și moldovenească, mai avem încă una, vlaha. Să sperăm că Boc o să-l informeze prompt prin sms și pe viitorul ministru de Externe al României.

Aflu de la vecina Simona Tache că acum e foarte la modă oja care face unghiile să pară proaspăt crăpate. Vecină, deci ce voiam să te-ntreb: da’ pentru noi, bărbații, n-au scos ăștia ceva care să facă unghiile de la picioare să pară direct mari – sau „copite”, cum le spuneți voi?

Zoso, cunoscut prieten al haterilor, e de părere că nu e bine să aprobi comentariile idioate fiindcă așa distrugi și reputația ta, și pe cea a blogului. M3bis mă roagă să-i transmit că el, dacă nu le și rupe degetele la ușă, simte că-și distruge reputația.

Dacă sunteți din Cluj și aveți ceva de mutat sau nevoie de puțin ajutor, vi-l recomand pe domnul Neculai, e un om muncitor și respectuos. La noi, în Apărători, dacă ai ceva de mutat, nu trebuie decât să lași geamul deschis și să pleci nițel de acasă.

Via gaben.ro, despre cât de fain se distrează oamenii la discoteca din Borșa.