Daily Cotcodac

Uraganul Hrușcă va lovi mâine Canada

În atenţia

Este datoria noastră sfântă, a fiecărui om în pieptul căruia bate o inimă românească, să luptăm pentru apărarea celor de-un sânge cu noi, indiferent dacă aceştia sunt în patria mamă sau destinul i-a purtat departe de meleagurile natale.

Din informaţiile adunate de prietenii şi colaboratorii noştri, în zilele următoare cantautorul Ştefan Hruşcă va susţine o serie de concerte pe teritoriul statului canadian pentru românii care locuiesc în această ţară. Mai jos regăsiţi o listă a oraşelor în care va fi prezent.

Toronto – 22 decembrie
Kitchener – 25 decembrie
Aurora, Ontario – 29 decembrie

Vă rugăm să ne ajutaţi în popularizarea acestei liste, folosind canalele specifice de comunicare, pentru a-i feri pe conaţionalii noştri de efectele acestui inevitabil eveniment. Am dori să folosiţi mijloacele de comunicare de care dispuneţi pentru a informa corect românii noştri asupra pericolelor la care se expun. Se impune evacuarea de urgență a cetățenilor români din zonele calamitate de Hrușcă, timpul scurt impunând să solicitați MApN punerea la dispoziție a unor avioane de transport pentru asigurarea unui pod aerian. De asemenea, vă rugăm să dispuneți de urgență amenajarea, în incinta ambasadei, a unui centru de consiliere psihologică şi psihoterapeutică pentru bărbații refugiați, aceștia fiind cei mai vulnerabili în cazul expunerii la muzica lui Hrușcă.

În sprijinul fraţilor noştri de peste Atlantic, fundaţia Daily Cotcodac va organiza, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, un punct umanitar în care vom încerca să adunăm ajutoare pentru sinistraţii din Canada. Orice român cu suflet bun este aşteptat, la o locaţie pe care o vom anunţa ulterior, să doneze CD-uri cu Andrieş, Timpuri Noi sau chiar OCS. Orice ajutor este binevenit.

NU RĂMÂNE INDIFERENT! SALVEAZĂ UN ROMÂN CANADIAN – MÂINE AR PUTEA FI CONCETĂȚEANUL TĂU!