Daily Cotcodac

Charlie Sheen s-a întors o oră

Corespondenţă specială din Statele Unite ale Americii

Bună dimineața, stimați cititori. Transmitem în direct din Statele Unite, unde populația a ieșit încă din noaptea asta pe străzi duhnind a alcool pentru a-și manifesta bucuria: Charlie Harper se întoarce!!!

Fiindcă voi nu aţi văzut cele şapte episoade ale seriei noi, alea fără Charlie Sheen (spun asta pentru că românii sunt un popor cinstit şi sunt sigură că n-aţi descărca ceva ilegal de pe torrente), vă fac un rezumat: în primul episod ni se spune că Charlie a pierit sub roţile trenului, împins acolo de proaspăta lui soţie, Rose (da, fată, a cerut-o până la urmă!). Bun, vă spun sincer că la restul episoadelor nu m-am mai uitat, la fel ca alte milioane de americani care i-ar crăpa ţeasta lui Ashton Kutcher. Ideea aţi prins-o: audienţa e în cap.

Acum o oră, tvguide.com a publicat informaţia că Charlie Sheen se întoarce în serial. Știrea a adunat în numai 5 minute peste 1500 like-uri pe pagina de Facebook a îndrăgitului serial (apropo, Eftimie, iată un bețiv mult mai îndrăgit decât tine!).

Vestea proastă a venit după vreo oră în care producătorii au testat publicul: de fapt în serial nu va apărea Sheen, ci doar spiritul lui Harper, care intră în corpul altui tâmpit, al lui Alan.

Prin urmare, tinerii din centru care ieșiseră să își manifeste bucuria au transformat totul în mișcarea ”Occupy Two and a Half Men: Bring Charlie back!”.

Din Boston, pentru Daily Cotcodac, Sor’sa