Daily Cotcodac

Ce pierdeţi dacă nu veniţi la Cotco Party (2)

Ovidiu Eftimie

Observ că Julius n-a organizat un chef în viaţa lui de-şi permite să pună poze cu gagici mişto ce ar veni la cheful nostru. Ce naiba, vrea să transforme totul într-o beţie tristă? Pentru a convinge, totuşi, şi publicul feminin să participe la sărbătoarea noastră, am decis să pun şi nişte poze cu autorii Daily Cotcodac ce vor fi prezenţi acolo.

E posibil ca unele poze să fie blurate sau mişcate, după cum ştiţi eu nu am un aparat foto performant. Dar, în principiu, autorii noştri care vor veni la chef arată cam aşa.

1. Camionagiu: E un tip blond care umblă destul de des nebărbierit.

2. Eftimie nu arată deloc ca în avatarul ce-i însoţeşte comentariile. Iată o fotografie mult mai exactă a sa. Nu are ochii albaştri, i-au ieşit aşa de la blitz.

3. Toată lumea ştie despre Julius că nu mai are pletele din tinereţe. De aceea am considerat firesc să nu punem o poză cu el de-acu’ 20 de ani, ci una recentă.

4. Ultimul autor venit în rândurile noastre, George Damian, este un necunoscut pentru mulţi dintre voi. De aceea este normal să vă prezentăm o poză cu el, ca să ştiţi cu cine aveţi de-a face când trolaţi fără milă.

5. Evident că de pe această listă nu putea să lipsească bunul nostru prieten, vedeta de televiziune Vlad Petreanu.