Daily Cotcodac

Recomandări de seară

De la 1 noiembrie, cauciucurile de iarnă devin obligatorii. Iată, deci, o oportunitate de afaceri: cauciucurile de iarnă false. În fond, românii sunt descurcăreţi, dacă au făcut o chestie care aduce oarecum cu un automobil, de ce n-ar face şi ceva care seamănă cu un cauciuc de iarnă?

Ia te uită, îmi zic, un reportaj adevărat pe bloguri! Aşa, cum erau pe vremuri în presă, înainte să devină toată quality şi să se vândă cu dvd şi rahan. Bravo, Ellunes, zic, în timp ce citesc povestea lui Vasile, român plecat în Spania şi ajuns vai de capul lui. Citesc şi nota de subsol şi zic: bravo, Ellunes, cât mai e vodca la bufetul de la Evenimentul Zilei?

Când nu blătuia meciuri cu Jenel (ani la rând, Bistriţa – Braşov şi Braşov – Bistriţa s-au terminat invariabil cu scorul de 2-1 pentru gazde), Romel mai făcea şi lucruri bune. Prin ’70 – ’72 a descoperit-o pe Doina Melinte la un cros de 1 Mai, deşi tot n-am înţeles ce cros se poate organiza în Bistriţa, afară de cazul în care se aleargă în cerc în jurul oraşului.

N-am fost niciodată în Anglia, dar înţeleg că e aproape la fel de mişto ca Irlanda. Sper că, atunci când a făcut pozele 4 şi 5, maestrul fotograf era pe jos.

În sfârşit, Cougar a binevoit să urce înregistrarea de la Radio Lynx