Daily Cotcodac

Pseudo-week-end muzical DC

În aceste momente, în redacţia Daily Cotcodac domneşte debandada. Îndrăgitul Eftimie se află la Bucureşti – „liber ca pasărea cerului”, dacă e să ne luăm după spusele dnei Eftimie – şi nu a mai fost văzut de mai bine de 24 de ore. Râvna maestrului Raeţchi în a-şi catehiza cititorii a pălit din nou în faţa ispitei lumeşti a unui week-end la munte. Doctorul Şendroiu este în concediu, iar Simona Catrina la un botez. Julius bănuiesc că ştiţi – se întâlneşte cu nişte tipe din agenţii să mai facem şi noi un ban cu site-ul ăsta, probabil iar e undeva prin Centrul Vechi. Călăraşu, 4mall şi M3bis nu mai răspund la telefon, pe mail sau pe facebook, ceea ce înseamnă că scriu texte pentru noul număr de print DC şi nu vor să fie deranjaţi din muncă, altă explicaţie mi se pare destul de improbabilă.

Deci, am mai rămas doar eu, DJ Cotco. Omul care munceşte la miezul nopţii, omul fără sâmbete libere, omul fără concediu, angajatul modest care roboteşte neştiut de nimeni pentru a-i pune în valoare pe apreciaţii autori.

Singur în vila părăsită din care domnii autori au cărat tot – birouri, scaune, tocurile ferestrelor, capacul de WC, tot -, am ascultat nişte depressive black metal, am băut două beri, mi-am şters lacrimile cu mâneca hainei şi mi-am spus: „Ştiu că mai mult de 15 like-uri nu văd de la ei. M-am dat peste cap să cumpăr ultima piesă a celor de la PAIN şi am pus-o pe DC înainte să apară pe youtube şi nu mi-a mulţumit unul. Share nu mi-ar da nici picaţi cu ceară, iar Sebra nici măcar play nu dă. Totuşi, doar pe mine mă au, trebuie să am grijă de ei, pe altcineva nu au pe lumea asta!”.

Aşa că m-am apucat de treabă şi v-am găsit o piesă de pe următorul album Sonata Arctica, LIVE IN FINLAND, care se va lansa în Europa pe 11 noiembrie. Nu contează că n-o să daţi like, iar Sebra nici măcar play: DJ Cotco vă iubeşte oricum.

SONATA ARCTICA – The Last Amazing Grays