Daily Cotcodac

Recomandări de seară: travelgirls.ro

Înainte să plec în Tunisia am căutat pe net nişte referinţe despre hotelul imperial unde urma să stau. Am găsit numai oameni mulţumiţi – hait, îmi zic, să vezi ce-o să mai râd de fraierii care dau banii la Ritz când, iacătă, m-am învârtit cam de aceleaşi condiţii la bani mult mai puţini. Şi acum, vă las să ghiciţi cine lăsa dimineaţa bacşişul pe pat şi seara găsea aşternuturile neschimbate, dar fără bani. Şi cine a borât micul dejun. Şi cine i-a învăţat pe fiii lui Alah toate înjurăturile din Ardeal care încep cu „f… Dumnezo!”. Dacă nu vreţi să păţiţi la fel, intraţi pe travelgirls.ro, e un site scris de nişte fete care chiar au fost prin locurile despre care scriu, nu de piarişti cretini la care pun botul doar nişte cretini mai mari ca ei, şi o să vă rog să ţineţi pentru voi dacă-i ghiciţi şi pe ăştia.

Au apărut bucăţile de centură care, introduse unde trebuie, fac maşina să nu mai bipăie. Era şi timpul să-i mai ajutăm şi noi, şoferii, pe motociclişti, că prea duceau singuri greul în transplantul de organe.

Acumulatorii viitorului vor avea o durată mare de viaţă şi se vor încărca în doar câteva secunde. Mă rog, dacă folosiţi bucăţile de centură de mai sus, probabil ştirile din viitor nu vă prea interesează.