Daily Cotcodac

Recomandări de seară: hai libi!

De mai bine de doi ani încerc să-l lămuresc pe Vlad Petreanu că cea mai mare realizare profesională a lui e blogul Amar de Zi. Nu Jurnalul Naţional-cearşaf, nu emisiunea-somnic de după-amiază, nu reportajele tv făcute fără bani, oameni, montaj şi nerv, ci blogul acela micuţ, scris cu talent şi umor subtil, unde poate spune ce pofteşte fără să stea cu un ochi pe rating şi cu unul pe patron. E drept că din Amar de Zi n-ai cum să faci plinul la Forester, dar eu voi continua să promovez aici blogul piscicultorului, fotografului şi suferindului de şale Petreanu numai aşa, de-al dracului. Breaking news: portarul lui Petreanu se petregăteşte să lovească din nou.

Via Beranger – un blog despre istoria unor locuri şi clădiri din Bucureşti.

Binecuvântează, Doamne, această şpagă – Fulgerică.

De când m-am mutat în Bucureşti n-am mai băut apă de la robinet, convins că, dacă o fac, mor. Acum am aflat că mori şi dacă bei apă îmbuteliată. Morţii mă-sii, toţi murim!

PS: Aş vrea să-mi cer scuze faţă de cei care s-au simţit ofensaţi – pe bună dreptate – de comentariile mele deplasate la filmuleţul cu soldaţii români în Afganistan – cu toţii ştim că Armata română este acum una de profesionişti şi nu mai e condusă de to’a’şu’ gradu’ care au tras la Revoluţie. În speranţa că mă veţi fi iertat deja, iată şi o dedicaţie muzicală, cu rugămintea mare să citiţi şi comentariile de pe youtube: