Daily Cotcodac

Sex la tropice (+18)

Nadia Barbu

Acesta este un dialog imaginat cu Henry Miller, autorul unor romane care încep cu Tropicul și de asemenea al altora care se termină cu -Xus

Nadia: Domnu’ Henri Milăr, aș vrea să vorbesc ceva cu dumneavoastră.

Henri Milăr: Da, sigur. Spune. Pizdă. Târfe. Fut, fut.

Nadia: Mi-ați spus cumva pizdă?

Henri Milăr: Nu, nu. Nu ție. Așa vorbesc eu. Ești o mimoză puritană șocată de îndrăzneala mea nonconformistă?

Nadia: Ăă, nu, domnu’ Milăr, stați liniștit, credeți că mai șochează pe cineva limbajul unui scriitor din 1930? Ce voiam eu să vă zic, domnu Milăr. Încerc să citesc o carte scrisă de dumneavoastră, pentru că se presupune că sunteți foarte mișto și Anais Nin a zis și ea că sunteți foarte mișto, iar mie îmi place de Anais, nu scrie rău.

Anais Nin: Mulțumesc!

Nadia: Mă rog, ești o mare parașută care ar pune-o și cu băiatul care aduce ziarele și după aia ar pretinde că a făcut-o din dragoste pentru că și-a dorit să fie ziaristă când era mică. Dar nu scrii rău deloc.

Anais Nin: Mulțumesc…cred.

Nadia: Așa, revenim la domnu’ Milăr. Domnu’ Milăr, Tudor Chirilă, care este cel mai mare actor român în viață și idolul meu, a zis și el că sunteți mișto. Plus că am primit cartea gratis de la ziarul Cotidianul, Dumnezeu să-l odihnească în pace, ar fi păcat să n-o citesc, în amintirea marelui purtător de papioane Ion Rațiu, să-l odihnească și pe el tot Dumnezeu și tot în pace. Ce e gratis e bun. Dar, domnu’ Milăr, nu reușesc deloc să o termin. Tot adorm pe parcurs, mai ales dacă sunt în metrou și e dimineață. Și știți care cred eu că e cauza?

Henri Milăr
: Nu înțelegi filozofia mea profundă care constă în a îndepărta obsesia morții prin futai?

Nadia: Ăă, ba da, înțeleg asta, domnu’ Milăr. Dar tot mă plictisesc. Cauza principală cred că sunteți dvs, mă scuzați, eu așa cred. Eu chiar voiam să-mi placă cartea dvs, nu credeam că o să adorm vreodată citind ceva despre oameni care locuiesc la Paris și fac mult sex. Zău, cum ați reușit să scrieți plictisitor și dezlânat despre așa ceva? Domnu’ Milăr, spuneți ceva ca să mă convingeți că această carte merită efortul!

Henri Milăr
: Fut, fut. Sex. Târfe. Pizdă!

Nadia: Mă scuzați că vă întreb. Suferiți cumva de sindromul Tourette?