Daily Cotcodac

Roblogfest 2011, încă o victorie a DailyCotcodac

Ovidiu Eftimie

Şampania scumpă curge valuri în această seară la Vila DailyCotcodac din cartierul de fiţe al Bucureştiului, Berceni. Rând pe rând, limuzinele luxoase ale autorilor DC dar şi ale colaboratorilor acestora s-au adunat în curtea vilei. Tolăniţi pe canapelele din puf de struţ, fumând trabucuri scumpe înmuiate în coniace şi mai scumpe, autorii au ascultat un discurs înălţător al tiranului Julius Constantinescu, şeful de campanie electorală.

“Plm, dacă Geoană mă lua pe mine în locul lui Ponta acum nu am fi fost în situaţia asta penibilă să cumpărăm caviar la superofertă ca să fie mai ieftin”, a tunat cel supranumit Mogulul.

Cu ajutorul DailyCotcodac şi al cititorilor săi, blogul PrinBrasov, unde pretinde Eftimie că lucrează, a câştigat Roblogfest la categoriile “Cel mai popular blog” şi “Cel mai bun blog colectiv”. Încă n-am văzut numărul de voturi dar bănuim că şi de ar fi candidat la cel mai bun blog de sport, tot ar fi câştigat.

Cu această ocazie dorim să împărţim sincere felicitări tuturor celor care au făcut efortul să ne voteze şi au ignorat faptul că, de două săptămâni şi mai bine, n-am scris nimic amuzant pe site. Promitem ca pe viitor să găsim altă perdea de fum care să vă distragă atenţia, că doar nu suntem nebuni să ne apucăm chiar acum, când suntem în culmea gloriei, să scriem texte bune.

Totodată, rămâneţi pe site, există o şansă să primiţi şi un reportaj sincer de la acest eveniment care să conţină şi alte expresii în afară de “Fraudă!”, “Au furat voturile la Roblogfest!” şi “Există un cartel al blogurilor mari care nu-i lasă pe ăia mici să câştige, sunt înţeleşi între ei”.