Daily Cotcodac

Hai la concert Lake Of Tears cu DJ Cotco şi Adriana Metalista!

Pe 25 iunie, la Arenele Romane, departamentul oarecum muzical al Daily Cotcodac se va bestializa tinereşte la concertul Lake Of Tears. Indiferent de halul în care arată, cititorii care doresc să li se alăture lui DJ Cotco şi Adriana Metalista sunt aşteptaţi să se înscrie printr-un comentariu sau la adresa julius [at] dailycotcodac punct ro – cei care şi-au înfrânt de mult teama de ridicol îl pot însoţi pe DJ Cotco şi îşi pot face chiar şi o poză cu celebra şepcuţă cu paiete; ceilalţi (adică cei care nu şi-au înfrânt teama de ridicol) o pot însoţi pe Adriana Metalista, vă garantăm că nu va râde nimeni de voi, noi am mers cu Adriana pe stradă şi am văzut inclusiv pitbulli salutând respectuos şi schimbând repede trotuarul.

Până la 31 martie, preţul unui bilet este 80 de lei, după care urcă la 100. Aşadar, cu cât vă hotărâţi mai repede, cu atât mai bine. Evident, vom avea şi nişte concursuri în care vom pune la bătaie bilete la Lake Of Tears, aşa că înscrieţi-vă repede.

În caz că sunteţi genul care urlă la concerte „Să cânte numai Children Of Bodom şi Amon Amarth, că ei ştiu!” sau „Trebuia să dau din plete, sau cum?”, riscaţi ca Adriana Metalista să pretindă că nu ştie cine sunteţi. Sau, mai rău, să vă sară în apărare DJ Cotco: „Sunt cu mine băieţii, moşule!”.

Având în vedere că Daily Cotcodac se adresează unui public premium, să precizăm şi asta: vom intra cu bilet, da? \m/