Daily Cotcodac

Recomandări de seară: comunismul mai are o şansă

„Ia să vedem noi cine mai sare cu banu’ să salvăm planeta de hârtii aruncate pe jos”, mi-am zis şi, nu mă întrebaţi de ce că nu ştiu, am intrat pe blogul lui Bucurenci. Am apucat să citesc doar „când am citit prima dată textul Mirunei mi-au dat lacrimile. Mi-a fost drag de ea că a avut curajul să pună pe hârtie gânduri ( … ) e un text îngrozitor de sincer ( … ) numai oamenii care se iubesc au voie să fie sinceri unii cu alţii” şi mi-au dat lacrimile. Am citit apoi şi textul îngrozitor de sincer al Mirunei şi, îngrozitor de sincer vă spun, am intrat repede pe facebook să-mi usuc lacrimile cu nişte traforaje de la Adriana Metalista.

În timp ce iubitul Kim Jong II împlinea 69 de ani şi era sărbătorit cu dragoste de întreg poporul nord-coreean, fii-su ăla mijlociu o ardea burghez la Singapore la un concert Eric Clapton. Deci, cum ar zice Adriana, „să le mai dăm o şansă micuţilor”. Via biziday.

Pe vreausareclam.wordpress.com am găsit poza unei căsuţe din localitatea Rochester, statul New York – cu etaj, pare destul de spaţioasă, preţ 30.000 de dolari. Pe acelaşi site, dedesubt, poza unei garsoniere din localitatea Bucureşti – „mobilată în stil clasic, “Congresul al XIV-lea”, cu un candelabru din sticlă de Mîrlano atîrnînd de tavanul cu baghete de rigips de cea mai bună calitate, garsoniera este, fără doar şi poate, un muzeu, un spaţiu în care timpul s-a oprit în loc pentru lauda artistului şi a proprietarilor iubitori de artă”. Costă 60.000 de euro, dar, e drept, e în zonă bună, acces metrou, aproape de Real.