Daily Cotcodac

Concurs de ghicit

A venit timpul şi pentru concursul anunţat. Ca să nu ne lungim (pentru iubitorii lui Tolstoi şi Galsworthy: fiţi pe pace, o să ne lungim imediat la îndrăgita rubrică „Evenimentul zilei de ieri”), o să vă spunem din capului ce puteţi câştiga: un voucher de 50 de euro, pe care să-l folosiţi în magazinul online Orange.

Să vedem şi cum puteţi să puneţi mâna pe el. În primul rând, aruncaţi un ochi aici la promoţia Orange „O nouă zi, o nouă supriză” – în fiecare zi a lunii decembrie există o ofertă specială, valabilă doar în ziua respectivă. De pildă, într-una din zile s-a putut cumpăra un laptop cu abonament cu o reducere de 50 de euro, într-alta primeai bonus 1.000 de mesaje scrise la abonamentul Delfin 8, altădată – 15% reducere pentru telefoanele de top. V-aţi uitat? V-aţi familiarizat cu ofertele? Bun, întrebarea e dacă o puteţi ghici pe cea de mâine. Cititorul nostru care reuşeşte asta câştigă voucherul în valoare de 50 de euro, pe care îl poate folosi până pe 15 ianuarie în magazinul online Orange. Dacă nu ghiceşte nimeni, tot o să dăm premiul: voucherul va merge la cel dă răspunsul cel mai apropiat de cel corect.

Mult succes şi fie ca cel mai norocos să învingă!

LATER EDIT: “Ziua telefoanelor Sony Ericsson” e doar un indiciu pe site-ul Orange. Trebuie să ghiciţi care va fi oferta legată de telefoanele Sony Ericsson.